Среда, 24.04.2024, 07:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Сентябрь » 12 » Як вибрати якісний товар в секонд-хенді?
22:23
Як вибрати якісний товар в секонд-хенді?

Для тих, хто хоче модно одягатися, але при цьому не занадто витрачатися, і призначається оптова база секонд хенд. Багато людей не дуже добре сприймають покупку речей, які вже хто - то носив. Але, основне населення, причому зовсім не бідне, а навіть з дуже хорошим достатком, одягається саме в таких магазинах, тому що тут можна знайти такі ексклюзивні речі, яких немає і не буде у вітчизняних магазинах, а тим більше на ринках.

У магазинах секонд - хенд можна зустріти речі самих різних розмірів, для будь-якого віку і статі, стилю і виходу. Тут є джинси і класичні брюки, светри і футболки, білизна і верхній одяг, взуття, іграшки, постільну білизну, книги. Все це придбати можна практично за копійки. Причому одяг не обов'язково ношений, цілком реально знайти що - небудь з оригінальним цінником з цього дорогого салону або биркою виробника. І такі речі не завжди коштують дорожче, можливо вони мають мінімальний легкоустранімих шлюб.

Всі речі, пропоновані в секонді, зроблені за кордоном, де на кожному виробництві є строгий контроль якості, тому дані предмети гардероба будуть носитися ще довго, звичайно, якщо правильно зробити вибір.

Замовляйте одяг з секонд-хенду тут: купить секонд хенд оптом. Якісний одяг в гарному стані за доступною ціною.

Щоб знайти хорошу річ в магазині секонд-хенду, слід пам'ятати деякі правила.

Чи не лінується переглядати гори речей і приміряти вподобані, так як часто річ виглядає на людину зовсім по - іншому, ніж на вішалці.
Джинси не варто купувати, якщо у них витягнуті коліна, або вони мають білуватий колір, потерті зовнішні шви із внутрішньої сторони стегон.
Трикотажні речі бувають в кошлатання, якщо їх не багато, то цілком можна такий одяг брати, найголовніше, щоб вона не була розтягнутою і безформною.
Обов'язково потрібно розглядати шви і ярлики, останні на визначення виробника.
Будь-який одяг оглядається на наявність дефектів, буває, що вони настільки мінімальні, що легко усуваються або замасковуються декором.
Різкий неприємний запах одягу свідчить про те, що вона проходила спеціальну обробку від жирних плям, тому брати таку річ не слід.

Просмотров: 658 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz