Вторник, 19.03.2024, 12:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Февраль » 26

Красиві форми привертають увагу оточуючих, а захоплені погляди чоловіків, хоче бачити на собі будь-яка дівчина. Красиві підтягнуті сідниці є невід'ємною частиною сексуальної фігури.

На жаль, за кар'єрою, вихованням дітей, заняттям домашнім господарством не багато хто можуть виділити у своєму графіку час для походу в спорт-зал, але якщо є бажання можливості знайдуться.

 Для того, що б сідниці набрали привабливих обрисів достатньо приділяти собі трохи часу і займатися в домашніх умовах.

Основа. Без чого не буде Результату

Привчіть себе до того, що вправи необхідно виконувати систематично, хоча б через день, правильно харчуватися і тоді результат не змусить себе чекати.

Для занять вдома вам знадобиться фітнес-килимок, зручний спортивний одяг, бадьорить музика.

Головне, пам'ятайте - позитивний настрій і бажання досконалості найголовніші ваші помічники.
Слід зазначити, що вправ, які були спрямовані виключно на тренува ... Читать дальше »

Просмотров: 612 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

У гардеробі чоловіка повинно бути мінімум три костюми: синій, сірий і чорний. І чим гірше йдуть справи, тим дорожче повинен бути костюм.

Чоловікам представницьких професій: керівникам вищого рангу, менеджерам з продажу, банківським працівникам, юристам нічого не залишається, як на роботу надягати класичний діловий костюм. А от чоловікам творчих професій пощастило більше - вони можуть собі дозволити придбати костюми більш яскравих кольорів з «незаяложені» аксесуарами: шкіряними аплікаціями, кишенями і лацканами з картатої тканини, з розрізами на брюках, пише «Блик».

Більше ви знайдете тут: гардероб современного мужчины.
Топ-10 сорочок сучасного чоловічого гардероба

У цьому сезоні актуальні довгі піджаки зведеного крою з прямими лацканами, а також подовжені і приталені зі злегка напівкруглими лац ... Читать дальше »

Просмотров: 1152 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Гідроізоляція - важлива, і невід'ємна щабель будівництва.

            Роль гідроізоляції, як у приватному будівництві, так і в промислових масштабах, неоціненна. А чи потрібна нам взагалі хороша, якісна гідроізоляція або ж не варто морочитися і можна просто промазати смолою, як це робилося 100 років тому? Якщо Вас не бентежить руйнування фундаменту, потопи в підвалі по весні, ну і нарешті, той же грибок з цвіллю на стінах, то так, можна просто промазати смолою як 100 років тому. Але якщо у Вас сучасна будова відповідає нинішнім стандартам якості, то гідроізоляція смолою як мінімум не актуальна.

Цікавитесь гідроізоляцією?! Тоді вам сюди: битумная мастика для гидроизоляции.
Висока якість за доступною ціною.

             Образно кажучи наш будинок - це корабель ... Читать дальше »

Просмотров: 1091 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

На жаль, більшість жінок займаються в залі, хоча і знаходяться на вірному шляху, але все ж не мають повного уявлення про те, як вибрати кращі вправи для сідниць. Як правило, виконується великий обсяг кардіо навантаження на різних степперах, еліпсоіда, велосипедах і бігових доріжках, жими, розводки, відомості, розведення і згинання на тренажерах і в результаті весь цей величезний арсенал вправ і не менший обсяг виконаної роботи, не дають бажаного результату.
А вся справа в тому, що жіночий організм сам по собі дуже витривалий і легко адаптується до навантажень, тому ми рекомендуємо виконувати виключно базові вправи для сідниць - присідання зі штангою, станова тяга на прямих ногах (мертва тяга або румунська тяга) і випади від лави (болгарські випади) .
 Побачити красиві попи можна тут: popki-bab.ru.
Ми перерахували кращі вправи для сідниць, вони задіють найбільший масив м'язів і тим самим є максимально ... Читать дальше »

Просмотров: 1106 | Добавил: 329 | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Сделать бесплатный сайт с uCoz