Пятница, 19.04.2024, 08:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Февраль » 26 » Гідроізоляція
23:35
Гідроізоляція

Гідроізоляція - важлива, і невід'ємна щабель будівництва.

            Роль гідроізоляції, як у приватному будівництві, так і в промислових масштабах, неоціненна. А чи потрібна нам взагалі хороша, якісна гідроізоляція або ж не варто морочитися і можна просто промазати смолою, як це робилося 100 років тому? Якщо Вас не бентежить руйнування фундаменту, потопи в підвалі по весні, ну і нарешті, той же грибок з цвіллю на стінах, то так, можна просто промазати смолою як 100 років тому. Але якщо у Вас сучасна будова відповідає нинішнім стандартам якості, то гідроізоляція смолою як мінімум не актуальна.

Цікавитесь гідроізоляцією?! Тоді вам сюди: битумная мастика для гидроизоляции.
Висока якість за доступною ціною.

             Образно кажучи наш будинок - це корабель сходящий на воду, відмінність лише в кількості води, але не приділивши гідроізоляції належної уваги ми автоматично отримаємо сирий підвал. Як підтвердження цьому давайте згадаємо під'їзди багатоповерхових будинків, на вході в який ми відразу ж чуємо запах вогкості. Чи існує на сьогоднішній день гідроізоляція яка допоможе нам позбутися цієї проблеми? Що окрім традиційних руберойду, смоли або клейонки зможе запропонувати нам ринок?
            Гідроізоляція, яка допомагає вирішити проблему сирого підвалу і тягне вологу фундаменту, є. Проникаюча гідроізоляція - ось вирішення багатьох проблем. Чим же вона так прекрасна? Чим вона краще за інших матеріалів? А відмінність даної гідроізоляції лише в тому, що завдавши її на поверхню Ви отримуєте гідроізоляцію всієї товщини стіни від початку і до кінця, і зруйнувати або хоча б зашкодити дану гідроізоляцію можна тільки лише розламавши стіну, і не інакше! Дана гідроізоляція безпечна екологічно, аж до застосування до питним емкостям!

            Незаперечний і досить-таки великий плюс даної гідроізоляції - в нанесенні її на поверхню, як зовні будівлі, так і з внутрішньої його сторони, де маємо доступ до бетону там і наносимо, адже стіна все одно буде пройдена на крізь, а якщо взяти до уваги вартість розкопки фундаменту ... ..

            Так, багатьох може збентежити вартість проникаючої гідроізоляції, але тут знову ж на захист ціни стають незаперечні плюси: при ремонті вже існуючого фундаменту не потрібно розкопка, ну і на стадії будівництва при засипці фундаменту Ви її не зашкодить, що цілком можливо при використанні гідроізоляції у вигляді плівки, руберойду і т. д.

Просмотров: 1095 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz