Четверг, 28.03.2024, 11:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 25 » ЖК Бест Вей замінює іпотеку!
17:55
ЖК Бест Вей замінює іпотеку!

З початком ринкових відносин росіяни дізналися про такий вид кредитування - як іпотека або кредит на покупку квартири. Здавалося б, єдина унікальний можливість отримання житла в розстрочку, але ...

Якщо ретельно розібратися і проаналізувати, то іпотечний кредит на придбання житла в РФ існував ще з початку 20-го століття і в ті часи користувався величезною популярністю. Однак за час радянської влади накопичений дореволюційний досвід кілька виснажився зважаючи на свою непотрібність, а з часів ринкової економіки деградував до неможливості, залучаючи потребує населення в «боргову яму» з якої в поточній економічній реалії - не виберусь!

В умовах сучасної нестабільної економіки і збиткового (для населення) системи іпотечного кредитування цілком природно, що можуть виникати різного роду проблеми в забезпеченні громадян житлом шляхом іпотеки, вирішувати які доводиться швидко, але, на жаль, далеко не завжди ефективно. Тому на зміну іпотеці як унікальна альтернатива в 2014р. вийшла в світ некомерційна організація ЖК «Бест Вей», яка займається житлової кооперацій серед населення Росії і Казахстану. За короткий строк з дня старту ЖК, вже придбано понад 20-ти об'єктів нерухомості пайовикам, які вибрали саме цей шлях, кращий шлях (Best Way). За 2016р. планується придбати більше 100 об'єктів нерухомості і це тільки в РФ.

У даній ситуації кооперація, зокрема ЖК «Бест Вей» є взаємовигідною, унікальною програмою як для держави, так і для населення.

Потрібно зауважити важливий і сумний факт, в тому, що розвиток іпотечного кредитування в Росії розвивається повільними темпами. Фактори повільного розвитку досить банальні з точки зору економіки:

. Інфляційні проблеми;
. Проблеми, викликані нестабільною економічною ситуацією;
. Проблеми, пов'язані з монополізацією ринку кредитування;
. Високий щорічний відсоток іпотечного кредиту, в середньому 14% річних (Жовтень 2015р.)

Якщо брати до уваги подібні фактори щодо ЖК «Бест Вей», то тут однозначно можна аргументувати тим, що в ЖК досить сильно розвинена лояльність до пайовику, чого немає в банках при іпотеці, також потрібно взяти до-увагу, що в ЖК відсоток розстрочки може складати від 2% до 6% річних, а також в разі будь-яких акцій і 0%.

Щоб дізнатись відгуки реальних людей перейдіть по ссилці: жк бест вей отзывы.

Інфляційні проблеми іпотечного кредитування в Росії, які не впливають на роботу ЖК «Бест Вей».

За останні роки рівень інфляції в РФ істотно знизився. Однак до стабільної економіки, яку можна спостерігати в більшості розвинених країн світу, Росії ще варто пройти довгий шлях, тому бажаної стабільності в кредитній системі нам чекати не доводиться, а швидше за все чекати тільки погіршення умов для населення від банків.

У банків і кредитно-фінансових організацій на тлі інфляції виникають дві взаємопов'язані проблеми:

. Через нестабільну економіки громадяни РФ остерігаються зберігати гроші в банку на депозитах;
. Через це є зниження рівня послуг з кредитування, в тому числі і по іпотечному.

І з цієї причини, на даний момент, населення Росії і Казахстану все частіше спрямовує свою увагу на житлову кооперацію, яка зокрема з ЖК «Бест Вей» розвивається і росте дуже швидкими темпами, які просто вражають уяву.

Просмотров: 678 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz