Четверг, 25.04.2024, 22:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 12 » З ЧОГО ПОЧАТИ БУДІВНИЦТВО БУДИНКУ?
22:08
З ЧОГО ПОЧАТИ БУДІВНИЦТВО БУДИНКУ?

Як і в будь-якому серйозному справі, що вимагає аналітичного підходу, при виборі проекту заміського будинку або котеджу, його планування, конструкції, не слід поспішати. Приймати конкретне рішення необхідно в тому випадку, якщо ви остаточно утвердилися у своєму виборі. Далі необхідно відкоригувати проект щодо місцевих умов і приступити до заготівлі будівельних матеріалів. Так повелося, що будівництво своїми руками вважалося кращим, ніж будівництво будинку на замовлення. Сьогодні ми можемо говорити про зняття багатьох обмежень в малоповерховому будівництві. Індивідуальному забудовнику надані широкі повноваження і можливості направлення на спорудження заміських будинків. 

Сьогодні в рази збільшено виробництво будівельних матеріалів та їх продаж на спеціалізованих торгових базах, в магазинах, спрощена система відведення землі для цих потреб, спрощено узгодження проектів житлових будинків. Все це створює сприятливі умови для активного розвитку індивідуального житлового будівництва. 
При оптимальному конструктивному і об'ємно-планувальному рішенні, заміський будинок поєднує в собі природний шарм і комфортабельність, притаманну сучасному типу житла. 
Вимоги до возводимому дому залежать від конкретного регіону. Вони стосуються: конструкції фундаменту, стін, цоколя, дверей, вікон і даху. Також при будівництві враховується характер грунту. Такі фактори, як клімат, вітрові характеристики, атмосферні дії, рельєф місцевості, глибина залягання вод, в першу чергу враховуються при будівництві. 

Все що вам знадобиться щоб почати будівництво, починаючи з розпочинаючи з планування, можна замовити на сайті http://smartfacade.kz
этот партнер доможе вам у всьому необхідному щоб розпочати будівництво.

Якщо у вас виникли проблеми з грибком і вогкістю в підвалі, не варто думати, що в цьому винна неправильна заливка фундаменту. Щоб застрахуватися від проникнення вологи, потрібно використовувати проникаючу гідроізоляцію АрмМікс, яка допоможе уникнути цих проблем. З цих же причин будинки, зведені в різних регіонах, будуть мати індивідуальні конструктивні рішення. Так, в холодних регіонах будівництво будинків виконується тільки на основі товстих стін з невеликими вікнами, в теплих районах, навпаки стіни завжди були тонкими, а вікна великими. Відповідно, і вибір матеріалу продиктований даними причинами. Унікальність будівництва в Росії полягає в тому, що на території країни існує сильний кліматичний розкид, але в цілому, ці умови набагато жорсткіші, ніж у Європі та США.

Просмотров: 1118 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz