Четверг, 25.04.2024, 10:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 14 » Вибір сигналізації зі зворотним зв'язком
14:49
Вибір сигналізації зі зворотним зв'язком

Принципи відбору автосигналізацій із зворотним зв'язком для нашого експертного огляду. 
Автосигналізації зі зворотним связью1. Наявність сертифікату відповідності УкрСЕПРО (необхідний для установки в більшості автосалонів). 
2. Надійність, якість, функціонал охоронної системи, довговічність експлуатації брелоків. 
3. Поширеність і популярність серед покупців і установників, доступність моделей на ринку України. 
4. Типовість - кваліфіковані установники автосалонів і СТО володіють знаннями з встановлення та налаштування систем. 
5. Наявність сервісних центрів в Україні - у разі виникнення сервісних випадків (як гарантійних, так і післягарантійних) система може бути відремонтована або замінена в розумні терміни. 
Яку ж автосигналізацію вибрати? 
Не варто купувати автосигналізацію «як у сусіда або друга», оскільки вона може бути застарілою або ненадійною. Немає сенсу купувати дешеву систему, оскільки навряд чи вона буде по-справжньому охоронної. Також при виборі автомобільної сигналізації не варто слухати і сліпо вірити сказаному установниками автосалонів, які нерідко «впарюють» цікаві їм системи втридорога і надають досить обмежений вибір. Ви - господар автомобіля, завжди повинні вибирати для себе і маєте законне право ставити будь-яке обладнання в свій автомобіль, який ні за яких обставин пов'язаних з установкою обраного устаткування, не мають право «зняти з гарантії». Ви вже почули «знімемо машину з гарантії»? Уточніть на якому законній підставі, і, швидше за все, вже після цього питання аргументовану відповідь не нададуть. 

 

«Просунутий» читач перейматиметься питанням - чому в цей порівняльний огляд не були відомі російські охоронні системи, такі як автосіганалізаціі Magic Systems, автосігалізаціі Scher-Khan, автосигналізації Steel mate? Відповідь - станом на початок 2013 року і раніше ці системи не сертифіковані в Україні, і на цій підставі в більшості випадків автосалони відмовляють в їх установці. Унаслідок відсутності сертифіката УкрСЕПРО, а також у зв'язку з невідповідністю наведеним на початку критеріям відбору в порівняльний огляд не потрапило багато інші моделі двосторонніх автосигналізацій бюджетного та середнього цінового діапазону. 

Вибір сигналізації зі зворотним зв'язком - найвідповідальніший крок після покупки автомобіля. Доступ в салон будь-якої машини повинен мати тільки її водій, а не зловмисник з код-граббер. За допомогою зворотного зв'язку автомобіліст гарантовано повинен бути сповіщений тривожним сигналом від охоронної системи в разі зазіхань на власність яких пошкоджень автомобіля (наприклад, зачепили бампер або двері на паркуванні). Додатковий функціонал системи і кваліфікована установка забезпечать безліч корисних переваг в експлуатації, серед яких можуть бути: 

- Дистанційний автозапуск двигуна для прогріву / охолодження салону авто; 
- Автозакриття замків дверей при початку руху в цілях безпеки від зовнішніх вторгнень і випадінь пасажирів (наприклад, дітей); 
- Автоматичне підняття стекол, «світлова доріжка» після постановки авто на охорону (для тимчасового освітлення території попереду машини) і багато-багато іншого. 
Правильно обрана автосигналізація і кваліфікована установка - запорука вашого спокою і комфорту!

Просмотров: 658 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz