Пятница, 26.04.2024, 07:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 27 » Ви потрапили в затор на дорозі. Як себе вести правильно?
22:30
Ви потрапили в затор на дорозі. Як себе вести правильно?

Ви житель мегаполісу. Ви водій. Ви віддаєте перевагу свого залізного четирехколсеного друга тролейбусам, автобусам і метрополітену. Фраза "навіщо тягнутися на метро 40 хвилин, коли я на своїй машині за півтори години домчить" - це про Вас? 
Значить Ви часто стоїте в автомобільних пробках. А в цих заторах свої правила поведінки. І щоб не трапилося "бляшанки", щоб Ви благополучно і швидко доїхали до місця призначення в час пік - почитайте цей матеріал, який Вам рекомендує автомобільний сайт "Автомайстер". 
У пробці сильно не розганяйтеся. Навіть якщо попереду стоїть автомобіль почав інтенсивно набирати швидкість, найближчим часом він зупиниться, а ви можете не встигнути. Саме так відбувається 90% аварій в пробках. 

Ремонт автомобіля можна замовити тут: ремонт блоков вольво .
Якісний ремонт за доступною ціною.

Чи не виїжджайте на перехрестя, забитий автомобілями, або за яким утворилася пробка. Вам не вдасться його перетнути швидше, ніж хотілося б, але ви перекриєте рух решті транспорту. 
У пробці завжди здається, що в сусідніх рядах рух йде швидше. Таке уявлення в 90% випадків помилково. Чи не з'їжджайте без потреби зі своєї смуги, - це тільки створить додаткову суєту на дорозі. 
При русі в щільному потоці транспорту гальмуєте акуратно і плавно. Постарайтеся злегка притиснути педаль гальма, щоб моргнути стоп-сигналами їдучому слідом автомобілю, попередивши його про подальше гальмуванні. 
Якщо мотор перегрівається, а ви стоїте в пробці, необхідно відкрити навстіж вікна і включити обігрів на повну потужність. Радіатор, в свою чергу, забере тепло від двигуна, але віддасть його в салон. Краще трохи потерпіти спеку, ніж стояти з піднятим капотом, блокуючи смугу. 
Посміхніться водієві сусідньої машини. Настрій підніметься і у вас, і у нього.

Просмотров: 916 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 eeIUpWmTf  
0
Age- related differences in features associated with polycystic ovary syndrome in normogonadotrophic oligo- amenorrhoeic infertile women of reproductive years <a href=http://cialiss.hair>cialis online generic</a>

1 nUPxoVP  
0
hydroxyzine and secobarbital both increase sedation <a href=https://vardenafil.buzz>levitra combien de temps avant</a> Discussion After spray drying the compositions of Examples 4a c on a GEA SD Micro Spray Dryer with the standardized conditions, amorphous solid dispersions of Examples 4b and 4c were obtained as confirmed by the XPRD results FIG

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz