Пятница, 26.04.2024, 03:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 15 » Що вибрати - диван акордеон або диван дельфін
20:26
Що вибрати - диван акордеон або диван дельфін

Як то раз, одягаючись на роботу і бігаючи в пошуках речей близько поскрипує великогабаритної ліжка, прийде в голову думка - вам дійсно необхідний диван. Звичайно красивий, комфортний, зручний, щоб займав мало місця в складеному положенні, і легко розкладається. І ось, ви йдете в магазин. І якщо це так, як ми припустили, і Вам терміново потрібен недорогий компактний диван, то вам точно підійдуть: диван клік-кляк або диван єврокнижка.
Настане час коли, збираючись на роботу і бігаючи, шукаючи речі близько поскрипує величезному ліжку, прийде в голову ідея - вам дійсно дуже потрібен диван. Щоб красивий, зручний, комфортний, щоб мало місця займав, а на ніч розкладався. І ви прямуєте в магазин за покупкою дивана. І якщо це так, як ми припустили, і Вам терміново потрібен недорогий зручний диван, то вам безсумнівно підійдуть: диван єврокнижка або диван книжка.
Вибираєте диван! Тоді вам сюди: диваны аккордеон купить. Якісні дивани за доступними цінами.
Диван, який вміє розкладатися, замінює і ліжко і створює комфортні сидячі місця. Один з найпопулярніших механізмів - "книжка". Коли диван використовується як ліжко, то міцніше ніж диван книжка годі й шукати. А "розкладачку" доцільніше взяти, коли диван служить місцем для відпочинку для приїжджих раз на рік гостей. Якщо вам необхідний диван погабаритнее, то це кутовий диван, ще його називають диван дельфін. Кутовий диван як правило володіє об'ємним ящиком для зберігання одягу або білизни, який розташовується в кутовій частині. У просторе ліжко перетворюється диван акордеон, він розкладається подібно гармошці в довжину і так само годиться для щоденного раскладиванія.Еслі ж мета стоїть зовсім інша, і вам потрібен уютненький диванчик в вітальню, то тут не дивимося на механізм трансформації. Нерозкладні дивани потрібні там, де не потрібно функціональності: у вітальні, в кабінеті, в офісі ... нерозкладне диван служить довше, так як деталі менше ізнашіваются.Всегда хотілося дізнатися, що ж у дивана всередині? А всередині у якісного дивана пружини і поролону прокладки. Зараз для наповнення дивана застосовуються сучасні матеріали: синтепон, латексне напилення, пенополиуретан, а також матеріали останнього покоління, зроблені на волокнах холлофайбер (такі, як спандбонд, дюрафил, синтепух) - вони все дешевше пружин, і їх термін експлуатації менше ніж у пружинних диванів .Однією з основних речей, на що звертають увагу - це зовнішній вигляд дивана. Якщо проблеми грошей вас анітрохи не хвилюють, ви безумовно зверніться до шкіряним диваном. Але, якщо все ж шкіра вам не підходить, не турбуйтеся, в даний час є матеріали шкірі нітрохи не поступаються. Найголовніше - тефлонова просочення. Це захист ваших меблів від пилу та бруду. Різні рідини стикаючись з вашим диваном будуть просто стікати, а не вбиратися. Зрозуміло що, тканини з тефлоновим просоченням порівняно дороги, трохи дешевше - тефлонове напилення, інший спосіб нанесення захисного речовини. На вигляд є просочення чи ні визначити не можна, але про це згадується в сертифікаті качества.Одна з найдорожчих тканин - шенилл, який є шкірзамінником. Трохи дешевше гобелен, це синтетичний матеріал, відрізняється різноманітністю кольорів і зносостійкість. Флок схожий на гобелен, однак у нього є ворс, за яким потрібно уход.Жаккард - для тих хто цінує розкіш і витонченість. Це мереживна ткань.Такім чином поняття комфорту включає в себе кілька аспектів, але основне - це ваші уподобання. Ви, і тільки ви, зможете вивести свою "формулу дивана" використовуючи в ній власне уявлення про комфорт і технічні особливості м'яких меблів.

Просмотров: 691 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz