Четверг, 28.03.2024, 13:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 29 » Рулетка кс
19:54
Рулетка кс

Сайт рулетка кс го є унікальним сервісом, де один учасник, який додав свої предмети, може виграти всі предмети внесені іншими гравцями в систему. Кожен бажаючий вносить свої скіни, як тільки їх кількість досягає 100 або закінчується двох хвилинний таймер відліку з моменту другої ставки, системою вибирається 1 переможець, якій присуджується весь джекпот. Чим вище вартість вкладених речей, тим більша ймовірність виграшу. Навіть якщо внесена ставка була мала, наприклад 1 рубль, то шанси перемогти все одно є.

Алгоритм в cs go рулетка дуже простий. Вам необхідно покласти свої скіни за допомогою спеціальної кнопки «Внести предмети». Мінімальна сума їх вартості не повинна бути нижче 1 рубля, при цьому максимальна кількість предметів має бути 20. Вони переводяться в рівнозначні за ціною квитки: 1 рубль дорівнює 1 квитку. Чим більше квитків, тим більше шансів на виграш. Після закінчення встановленого таймера всі отримані квитки перемішуються і, випадковим чином, вибирається один переможець. Він автоматично отримує всі предмети, які були внесені. Видача проводиться відразу або з невеликою затримкою в пару хвилин.

Починайте грати вже сьогодні: Рулетка кс го для бомжей от 1 рубля 

Але пам'ятайте, що всі користувачі кс го рулетка повинні дотримуватись правил використання сайту. Відправлення предметів в лотерею означає автоматичну згоду з правилами сайту.

Специфіка гри

У кожного геймера, навіть у бомжа, приблизно по 10-20 скінів в інвентарі і для того, щоб їх придбати, не потрібно витрачати купу грошей. Першосортним варіантом безкоштовної видобутку скінів є рулетка зі ставками за все від 1 рубля. На цьому ресурсі представлена ​​рулетка кс го для бомжів з прозорою системою тиражу. Для участі треба увійти через стім-акаунт, авторизуватися, після чого ви зможете передати боту кейси або інші предмети. Шанси виграти пропорційні кількості речей і їх вартості. Однак фортуна прихильна і до тих, тим хто вносить невеликі ставки.

Як робити ставки

Рулетка кс го дозволяє відправляти ставки від 1 рубля у вигляді різноманітних ігрових предметів. Це можуть бути:
скіни (автомати, пістолети, ножі тощо)
різні кейси (в них можуть таїтися відмінні зброї)
наклейки, капсули, музичні набори
Майданчик не приймає сувеніри та текстурки з інших додатків.
Переваги нашої бомж рулетки

Прозорість. Система визначення переможця повністю автоматизована. Щасливчик ставок кс го визначається рандомних чином. Імовірність перемоги збільшуються при більшій кількості висланих речей або їх цінності. Повністю виключено зовнішнє втручання з боку, до того ж чесність роботи cs go рулетки завжди можна відстежити.
Рулетка скінів кс го дозволяє слати невеликі трейди. Для участі в розіграші призів, вам досить поставити на кін будь-яку річ, вартістю всього від 1 рубля. Зробивши навіть мінімальне вкладення, ви отримуєте реальну допустимість виграшу навіть ножів, якщо вони брали участь у тиражі.
Оперативність. Кожні півтори хвилини на проекті йдуть гри в автоматичному режимі. Процес передачі виграшу учаснику відбувається практично миттєво, вам не доведеться чекати кілька днів, щоб забрати свій трофей.
Cs go рулетка для бомжів зручна, наочна і проста у використанні. Робота в режимі 24 на 7 забезпечується потужними серверами. Цей проект пропонує простий інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, який допоможе швидко навчитися вкладати кожному, в тому числі і початківцям геймерам. Для того щоб взяти участь в процесі, необхідно лише пройти реєстрацію на нашому сайті.
Цілодобова підтримка допомагає всім користувачам сайту якщо заглючить сервер стіма і не відправляється трейд, але таке трапляється вкрай рідко. Регулярно оновлюється система і влаштовуєтьс постійні розіграші для бомжів.

Просмотров: 973 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz