Пятница, 19.04.2024, 17:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 29 » Рекламні акції
20:19
Рекламні акції

Вам необхідний успіх? Довірте проведення рекламних акцій професіоналам!

В даний час одним з найважливіших способів залучення клієнтів для збільшення продажів товарів і послуг є організація рекламних акцій. Причому під час їх проведення все частіше роль промоутерів виконують актори-аніматори. У цьому немає нічого дивного, якщо згадати причини, за якими краще віддавати перевагу професійним акторам.

Чому рекламні промо акції потрібно довіряти акторам-аніматорам?

Їх яскраві костюми помітні здалеку і привертають загальну увагу.
Вони нікого не дратують, адже складно образитися на бджілку або чебурашку, навіть якщо ти дуже-дуже кудись поспішаєш.
Вони вміють знаходити підхід до будь-яких людей - від малюків до пенсіонерів.
З цих причин зараз рекламні акції в Москві все частіше доручають акторам. Вони працюють на ярмарках і виставках, привертають увагу до павільйонів і стендів, беруть участь у відкритті магазинів і офісів, влаштовують рекламні промо акції на міських вулицях, роздають рекламки і листівки, тобто допомагають самим різним компаніям в залученні клієнтів і просуванні послуг і товарів самого різного призначення.

Мрієте, щоб про вашу компанію дізналося якомога більше людей? Хочете, щоб з вашим новим продуктом ознайомилося велика кількість потенційних покупців? Найрізноманітніші рекламні акції для залучення клієнтів, розроблені нашими артистами, дозволять отримати від реклами максимальний ефект при мінімальних витратах!

Залучаючи яскравими костюмами, незвичністю поведінки актори для проведення рекламних акцій справляються із завданням граючи. Викликаючи непідробне цікавість, піднімаючи настрій, такі несподівані промоутери вибудовують свою, імпровізовану лінію спілкування з покупцем, підвищуючи інтерес до рекламованої продукції.

Вирішивши замовити проведення рекламних акцій акторам-аніматорам, докладно розкажіть, якого ефекту Ви хочете досягти в ході заходу, на чому актори повинні робити акцент, на які саме особливості товару або послуги в першу чергу звертати увагу, до кого саме звертатися. Узгодження всіх цих моментів допоможе акторам сконцентрувати зусилля саме на Вашої цільової аудиторії. Адже, наприклад, молоду маму складно зацікавити запчастинами, а чоловік в будь-якому випадку залишиться байдужою до реклами памперсів.

Просмотров: 486 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz