Пятница, 19.04.2024, 10:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 25 » Навіщо потрібна деталізація дзвінків?
12:56
Навіщо потрібна деталізація дзвінків?

Росіяни нечасто користуються послугою деталізації власних дзвінків. Зазвичай вони і так прекрасно знають, кому і коли дзвонили. А виходячи з власного тарифу приблизно знають навіть скільки грошей коштував той чи інший розмову. Інша справа, коли гроші зникають у нікуди. Начебто все дзвінки були всередині мережі, підписок ніяких немає, а гроші немов випаровуються. Доводиться звертатися в сервісний центр. Можлива інша ситуація - ви випадково стерли журнал дзвінків, де були визначені номери. Потрібно відновлювати через оператора. Або раптом вам унадився серед ночі дзвонити «жартівник» з прихованого номера. Деталізація покаже абсолютно всі вхідні і вихідні дзвінки, телефонні номери абонентів, час і вартість розмови.

Такая послуга як деталізація дзвінків і смс практично у всіх операторів є реальною. Ви можете отримати інформацію тільки по вашому номері. Якщо ви купували і реєстрували сім-карту на себе, то досить паспорта, і співробітник салону мобільного зв'язку покірно видасть роздруківку. Але якщо ви хочете отримати деталізацію чужих дзвінків, вам ввічливо відмовлять - не положено. Мобільні оператори охороняють особисті дані абонента. Ви можете ввічливо просити і погрожувати, пропонувати гроші і обіцяти, що нікому не розповісте - представники мобільного оператора дорожать своєю роботою, тому не стануть ризикувати власною кар'єрою і репутацією компанії заради вашої цікавості.
Повну інформацію про цю послугу ви знайдете тут: распечатка звонков.

Звичайно, гігантські архіви оператори мобільного зв'язку зберігають не для себе. Білайн і Мегафон, МТС і Теле2 - кожна з російських компаній видасть деталізацію чужих дзвінків співробітникам поліції, але тільки після відповідного розпорядження. Так що, якщо у вас немає одного з декількома зірочками на погонах, годі й думати про те, щоб отримати деталізацію чужих дзвінків і смс щодо легальним способом. Саме з цього для Вас створений даний сервіс RSMS, щоб отримати деталізацію чужих дзвінків, абсолютно анонімно і безпечно для Вас.

Але вам дуже потрібно дізнатися, з ким і коли спілкувався важливий для вас людина. Як зробити деталізацію чужих дзвінків? Ви сумніваєтеся в вірності другої половинки або стурбовані поведінкою дітей? Чи не довіряєте співробітникам або діловим партнерам? Вони навряд чи погодяться замовляти для вас деталізацію дзвінків у свого мобільного оператора. Але можна отримати необхідні роздруківки в обхід офіційних представництв мобільного зв'язку. На нашому сервісі ви можете отримати всю цікаву для вас інформацію. Реєструйтеся і приступайте до з'ясування істини - деталізація дзвінків і смс будь-якого оператора зв'язку.

Просмотров: 708 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz