Суббота, 20.04.2024, 17:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 26 » На що звернути увагу при виборі купальника? На матеріал!
23:20
На що звернути увагу при виборі купальника? На матеріал!

Якщо хочете, щоб купальник прослужив вам не один, а хоча б кілька сезонів, вибирайте моделі, що містять в своєму складі спандекс (еластан або лайкру). Крім еластичності, такі купальники досить міцні. Найголовніше, щоб зміст спандекса не перевищував 30%, інакше ваш плавальний костюм не буде пропускати повітря. Для перевірки, чи дійсно матеріал містить спандекс, розтягніть трусики від купальника. Розмір збільшився мінімум в 1,5 рази? Те що треба!

Ще кращий варіант для покупки, матеріал тактель (містить трикотажне волокно і лайкру). Відрізняється не тільки еластичністю і повітропроникністю, а й підвищеної м'якістю. В такому купальнику вам буде комфортно!

Замовляйте якісні купальники в Сумах за доступними цінами.

Окремо слід сказати про купальники з мікрофібри. Їх безсумнівним гідністю є здатність «прикрашати» фігуру, роблячи талію стрункішою, а живіт більш підтягнутим. Такий ефект досягається завдяки особливій структурі. Крім того, купальник повітропроникний і стійкий до хлору, що особливо важливо для плавання в басейні.

Спандекс (еластан), тактель і мікрофібра - сучасні матеріали, що володіють здатністю поєднувати в собі стійкість і стиль: не вигоряють на сонці, швидко сохнуть, не мнуться.

Недорогі і недовговічні купальники - в основному це поліестер і поліамід. Купальник з поліестеру довго сохне, не тягнеться, і навряд чи витримає більше одного сезону. Чистий поліамід - також, не найкращий варіант, тому якщо вже вибирати такий купальник, то в складі з лайкрою або еластаном. Його плюси і мінуси - швидко висихає від води, підтягує фігуру, міцний, але не витримує тривалого перебування на сонці.

І ще одна порада, як вибрати купальник - дуже важливо підібрати купальний костюм точно за розміром.

Приміряючи купальник, обов'язково посувайтеся: підніміть руки, потягніться, присядьте. Купальник вам дійсно малий, якщо викликає дискомфорт і відчуття скутості, перешкоджає руху, шви тканини врізаються в тіло. Купальник великий, якщо бретелі сповзають з плечей вниз, а при нахилі, видно ореол грудей в чашечці бюстгальтера. Слідкуйте, щоб тканина верху купальника щільно прилягала до тіла.

 

Просмотров: 713 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz