Пятница, 26.04.2024, 19:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 12 » Купуємо ланцюжок: правила вибору
21:57
Купуємо ланцюжок: правила вибору

Як відрізнити ланцюга за зовнішнім виглядом? 

Потримайте ланцюг в руці, і ви помітите невідповідність об'єму і ваги, подивіться на цінник, і ви побачите «приємну» ціну на широку і довгу ланцюг класичного або оригінального плетіння. Уточніть у продавця, за якою технологією виконана дана модель і хто виробник. Віддайте перевагу відомим заводам-виробникам, які гарантують якість і повне дотримання технології. 

Чи не порветься чи пустотелая золотий ланцюжок? 

Ланцюг від відомого виробника повинна за стандартами витримувати до 15 кг ваги. На великих підприємствах всі ланцюги проходять контроль ВТК, що забезпечує їх високу якість. 

Яке співвідношення ваги підвіски і ланцюги повинне дотримуватися? 

Для пустотілої ланцюга середньої довжини вага підвіски повинен бути менше не менш ніж на 70%. А довгий ланцюг повинна бути важче підвіски в 2 рази. Також варто підбирати гармонійні за обсягом ланцюги і підвіски із золота і срібла. 

Купляти цепочку я рекомендую тут: Золотые цепочки мужская
Завжди найкраще золото за доступними ціними.

Чи може стиратися пустотелая ланцюг із золота або срібла? 

Не більше ніж ланцюжок з цільної золотого дроту. Ступінь пошкодження і довговічність ланцюга залежить від правильного догляду за ювелірними прикрасами. 
  
Основні правила догляду для пустотілих ланцюгів, такі ж як для золотих прикрас в цілому - їх потрібно знімати на ніч, уникати контакту з хімічними речовинами - побутовою хімією та косметикою, зберігати в спеціальних скриньках з м'якою оббивкою, правильно чистити. 
  
Обов'язково знімайте пустотілі ланцюжки та браслети при занятті спортом, так як від різких рухів можуть утворитися вм'ятини і заломи. 
  
Не натискайте великих зусиль до замку ланцюга, це може пошкодити її. 
  
Додамо кілька слів про переваги пустотілих ланцюгів. Найважливіше - це співвідношення ціна-якість-краса. Ціна виробів з дорогоцінного металу безпосередньо залежить від його ваги, тому так привабливо придбати більш велику і довгу ланцюжок за ціною полновесной ланцюга. При цьому вага дорогоцінного металу та його кількість залишаться однаковими, але виглядати виріб буде більш масивним і красивими. Ця привабливість досягається за рахунок дизайну ланцюга, адже пустотілі ланцюга більшою мірою дозволяють експериментувати з різновидом в'язки і комбінувати різні стилі. Під час зниження загальної купівельної спроможності і зростанні інфляції, покупка пустотілої ланцюга - дуже вигідне і красиве придбання. 
  
І кілька слів на підтримку традиційних повновагих ланцюгів. Хоча вони і менш широкі, і більш важкі, а, отже, за інших рівних умов, більш дорогі, але вони цілком складаються із золота або срібла і не мають пустот всередині. Вони кілька міцніші і зносостійкі. Так що сьогодні вам доведеться вибирати не тільки по довжині, плетіння й ширині золотого ланцюжка, а й за способом її виробництва.

Просмотров: 1171 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz