Четверг, 28.03.2024, 14:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Куди піти в Барселоні
15:02
Куди піти в Барселоні

Барселона - унікальний у своєму роді іспанська місто, і це твердження не вимагає яких-небудь доказів. Він зачаровує, розчулює, іноді навіть по-своєму лякає: Барселону можна любити або ненавидіти, але залишитися байдужим у вас навряд чи вийде. У будь-якого нормального людини, волею доль опинився в цьому місці, виникає непереборне бажання дізнатися якомога більше про його історію, встигнути подивитися «все і вся», відвідати якомога більше пам'яток. Але величезні масштаби міста, різноманітність пам'яток історії та сучасності - за всього цього багато туристів втрачаються, і не можуть відразу визначитися, куди сходити в Барселоні в першу чергу і на що подивитися. Щоб уникнути такої ситуації, радимо здійснити коротку екскурсію по самим примітних місцях знаменитого міста Іспанії. 

Рекомендую скористатись послугами компанії: http://taxibarcelonatransfer.net/
Вам організують чудові екскурсії за доступною ціною. 

                                       парк Гуеля 
Парк Гуеля - це одна з визначних пам'яток, в якій гармонійно поєднуються природні пейзажі та архітектурні спорудами 1900-1914 рр.. Саме в цей час був створений Парк завдяки оригінальній задумці каталонського політика і мецената Еусебіо Гуеля. За розрахунками Гуеля, в результаті будівництва повинен був вийти сад-город, свого роду райське містечко для забезпечених жителів жителів. Але з 62 облагороджених ділянок зайнято було всього лише 3. Оскільки план-проект зазнав фіаско, Парк Гуеля був переданий міської влади і став народним надбанням, яке і донині захоплює туристів. 
Добравшись до Парку Гуель, рекомендується подивитися Будинок воротаря і Службовий павільйон, зведені Антоніо Гауді. Не менш цікавою будовою є Доричний храм з терасою. Це третє і останнє будівля, зведена найвідомішим архітектором. Змією звивається по периметру даху храму оригінальна лава - своєрідний символ цього місця. Ну і не варто обходити стороною алеї для прогулянок, пішохідну рампу та інші об'єкти Парку Гуель. 

Собор Святого сімейства в Барселоні 
Якщо задатися питанням, куди ще сходити в Барселоні, відповідь однозначна - в Собор Святого сімейства. Це архітектурна будова неповторних форм, зведена за проектом самого Антоніо Гауді. Задум був такий: людина, яка відвідає цей Храм, на частку наблизиться до Бога і його слову. Зараз туристи із захватом розглядають кожну деталь, кожен камінь і конструкцію. Особливу увагу привертає фасад будівлі. Собор красивий у будь-який час року. Дістатися до пам'ятки можна за допомогою бузкової і синьою гілки (L2, L5) метро. Зупинку, на якій потрібно виходити, ні з чим не сплутаєш - вона називається Sagrada Familia. Також сюди можна добратися автобусом. Працює Собор Святого сімейства з жовтня по вересень з 9:00 до 18:00. З червня по серпень Собор відкритий з 9:00 до 20:00. Для дорослої людини вхід коштуватиме 12,50 євро, з послугами гіда - 16,50 євро. Дітям і студентам екскурсія по Храму обійдеться трохи дешевше. 

Парк Порт Авентура в Барселоні 
Куди сходити з дітьми? На узбережжі Коста Дорада розташувався один з найбільших парків, буяє атракціонами, нелічена кількість американських гірок, великим вибором комфортабельних готельних номерів і магазинів з місцевими сувенірами. На території Парку працює 9 театрів, в яких проходять щоденні виступи. Сам же Парк Порт Авентура працює практично цілий рік. 

Музей Сальвадора Далі 
Музей Сальвадора Далі, що розташувалася в Барселоні, зібрав у собі практично всі найзнаменніші творіння. Це і картини, і скульптури, механічні фігури та інші вправні роботи відомого іспанського живописця. Зовні музей настільки ж прекрасний, як і всередині - є що подивитися і що закарбувати. Дістатися до Музею можна на метро, лінія L4 або такими маршрутами автобусів, як 17,19,40,45, N8. Для відвідування відкрита пам'ятка з 10:00 до 22:00 щодня. Ціна вхідного квитка становить 8 євро, з наявністю студентського - 6 євро. Куди можна ще сходити в Барселоні, та так, щоб на цілий день? 
Готичний квартал в Барселоні 
Для того щоб доповнити відпочинок оглядом історичних пам'яток, можна прогулятися по відомому Готичному кварталу, який є наочним втіленням Епохи Середньовіччя. Радимо відвідати досить цікаві пам'ятки, наприклад, Кафедральний Собор Барселони, Палац Єпископів або будинок архідиякона Луїса Деспля. Дістатися до початку Готичного Кварталу можна на метро, лінія L4. Станція, на якій необхідно вийти - Jaume I. Життя по всіх вулицях кварталу кипить цілодобово, тому сюди можна приїхати в будь-який час, і нудьгувати не доведеться. Головне - не брати з собою багато грошей, а також оригінали документів ...

Просмотров: 1197 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz