Пятница, 29.03.2024, 12:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 14 » Коліматорні приціли - як вибрати
15:12
Коліматорні приціли - як вибрати

Приціл коліматора - як вибрати і пристрелять? Переваги прицілу коліматора. Види коліматорних пристроїв. Як пристрелять приціл коліматора і багато іншого. Читати повністю

П'ять причин використовувати коллиматорние приціли в полюванні

Ловля дичини відома своїми труднощами. Природа чутливо реагує на будь-який шум або сторонній запах, обдурити її практично неможливо. Шанси на успіх збільшуються, якщо ви знаєте особливості виду, його звички, місця гніздування. При цьому не сподівайтеся, що тварини завжди перебувають на одному місці. Вони не відрізняються сталістю в поведінці. Тому полювання взимку, восени, навесні і влітку буде виглядати неоднаково.
пристосування
Основним інструментом полювання, звичайно ж, стає рушницю. Спеціальні пристосування, такі як мушка, цілик, планка підвищують ефективність стрільби, роблячи її більш точною. Найвищі показники точності відзначені у прицілу коліматора, який дозволяє стріляти по рухомих об'єктів.
Переваги прицілу коліматора
У стрільбі задіяні обидва ока. Поки праве око стежить за переміщається точкою, лівий оцінює ситуацію, що склалася з тим, щоб постріл вийшов якомога більш точним.
Швидкість прицілювання збільшується, що особливо важливо в постійно мінливих умовах (поведінку дичини часом передбачити неможливо, тому необхідно ловити момент тут і зараз).
Компактність. Невеликі габарити і можливість кріплення на будь-якій частині рушниці робить стрілянину максимально зручною, особливо для любителів активного полювання.

Обирайте приціл на сайті: https://bullpup.com.ua/catalog/kollimatornye_pritsely/. Завжди широкий асортимент якісних коліматорних прицілів за доступними цінами.

Відсутність спеціальної підготовки. Для того щоб почати користуватися оптичним прицілюватися пристроєм, необхідно розбиратися у всіх тонкощах його роботи і відточувати мистецтво володіння ним на практиці. Пройде немало часу, перш ніж ви станете справжнім професіоналом. З прицілом коліматора можна працювати вже після однократного інструктажу.
Гарне освітлення цілі. Особливо актуально для мисливців, які люблять вечірній час доби. З таким прицілом ви точно не промахнетеся!

Види коліматорних пристроїв

Відкритого типу. За рахунок тонкої оправи і розташування під кутом можливий одночасно працювати з мети і прицільної марки. Така конструкція передбачає хороший огляд, що позитивним чином впливає на точність стрільби.
Закритого типу. Використовується кілька лінз, що збільшує зображення, але при цьому втрачається чіткість. До того ж всі елементи колімації розташовані уздовж осі прицілювання, що сприяє затінення і відбивається на точності пострілу.

Як пристрелять приціл коліматора

Сьогодні на ринку аксесуарів для мисливського озброєння з'явилася значна кількість прицілів, використовуваних для нарізної та гладкоствольної зброї. Особливу увагу серед цього розмаїття приваблює так званий приціл коліматора. Такі типи прицільних пристосувань, спочатку знайшли застосування в бойовій авіації, користуються все більшою популярністю у мисливців. Пристрілка прицілу коліматора має ряд особливостей.

Вам знадобиться
- Мисливська зброя;
- приціл коліматора;
- Паперова мішень;
- Лещата.
Інструкція

Ознайомтеся з принципом дії і пристроєм прицілу коліматора. Він являє собою оптичну систему, що складається з призми з маркою (кільце і точка), яка проектується на напівпрозоре скло. Мисливець спостерігає мета крізь скло; точка призначена для наведення зброї на нерухому ціль, а кільце дозволяє вибрати правильне випередження при стрільбі по рухомій мішені. Така конструкція дає стрілку можливість швидко брати правильне попередження і надійно вражати ціль.
Приступаючи до пристрілювання прицілу коліматора, майте на увазі, що найбільшу ефективність він має при стрілянині дробом на дистанції від 35 до 45 м, а для точної гвинтівкової стрільби на значні відстані таке прицільне пристосування може виявитися абсолютно непридатним. Пристрілка прицілу складається з двох технологічних операцій і включає установку прицілу на зброю і власне пристрілювання.
Закріпіть підставу кронштейна прицілу на зброю, звертаючи увагу на затягування гвинтів і намагаючись забезпечити щільну установку. Щільність кріплення прицілу потрібно для усунення збивання пристрою при стрільбі і при зніманні та встановленні прицілу в разі транспортування зброї.
Встановивши приціл, закріпіть рушницю в лещата, обладнані м'якими обкладинками в області губок. Наведіть відкритий приціл в точку прицілювання, прикріплену на дистанції 100 м. Як пристрілювальний мішені використовуйте виготовлений з чорного паперу коло діаметром 50 мм.
Тепер, дивлячись в приціл коліматора, встановіть центр його марки на точку прицілювання. Використовуйте для такої установки маховики бічних і дистанційних поправок. Після цього кілька разів від'єднайте приціл і встановіть його знову, тим самим перевіривши відсутність збивання встановленого прицілу. Заключний етап включає в себе стрільбу і наступну за нею остаточну поправку розташування прицільної марки.

Просмотров: 791 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz