Среда, 24.04.2024, 22:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 29 » Який вибрати розподільний щиток
22:52
Який вибрати розподільний щиток

Канули в лету, коли електрики проводять проводку в будинку обмежувалися пристроєм автоматичних пробок в електролічильнику. Сьогодні пристрій контролює електропостачання будинку набагато більш складне пристосування зібране воєдино в електричному розподільчому щитку. Як його правильно вибрати для свого будинку, як підібрати потужність, розміри і головне що не переплатити при цьому зайвих грошей - ми сьогодні і розберемося.

Вибір розподільного щитка

Замовляйте якісний розподільчі щитки за доступними цінами тут: купить щиты электрические распределительные.

Перше з чого починається вибір розподільного щитка - це облік діючого значення напруги. У Росії це або 220 вольт (система «фаза - нуль») або 380 вольт (система трифазного напруги). Саме від цього залежить і максимальна потужність розподільного щитка, що купується вами для свого будинку.

Вибираючи щиток, враховуйте його розмір. Вибирайте його на 15-20% менше того розміру який ви відвели для формування електровузли будинку. Даний фактор є вельми актуальним для компактних невеликих щитків, у яких глибин корпусу є мінімальною, адже вільний простір здатне нормалізувати тепловий режим і, що головне, зробити прокладку проводів з'єднання більш простий.
Не упускайте з виду вводиться кількість ліній (шин) використовуваних в роботі підключення РЕ захисних провідників і також провідників (N) робітників. До одного затискача шини можна підключити відповідно лише один провід, так що варто приділити цьому чимале значення.

Обов'язково при покупці електричного щитка відстежите наявність в комплекті заглушок, ними усуваються вільні місця на лицьовій панелі. У комплекті повинні бути і кошти, потрібні для маркування, так як всі апарати щитка, згідно з вимогами електромонтажу, мають піддаватися маркування, відповідаючи електричній схемі.
Захисні ковпачки в процесі роботи монтажу обов'язково повинні бути використані для кріплення корпусу до стіни. При придбанні електричного щитка варто перевірити наявність їх в комплекті і не забути встановити, використовуючи прикладену інструкцію.

Просмотров: 683 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz