Среда, 24.04.2024, 12:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 12 » Який тип протеїну краще вибрати?
17:27
Який тип протеїну краще вибрати?

Останнім часом тренуються люди все частіше задаються питаннями: який протеїн краще? Який протеїн підходить для тих чи інших цілей? На перше питання неможливо дати відповідь, називаючи будь-якої один вид протеїну, так як для різних цілей максимально ефективним буде певний вид.

Для схуднення

Тим людям, які страждають надмірною вагою і хочуть придбати більш окреслену і струнку фігуру, їм в першу чергу необхідно включити в свій раціон казеїновий протеїн. Спортивні добавки на основі казеїнового протеїну здатні зменшити апетит людини тим самим змусити його організм вживати менше їжі. Казеїновий протеїн, потрапляючи в організм, згортається в якийсь кому, який на протязі не менше 8 годин буде давати відчуття ситості, але при цьому за рахунок білка зберігати м'язи і паралельно буде допомагати скидати небажаний вага. Так само для людей володіють небажаної масою, було б дуже доречно додати сироватковий ізолят протеїну. Він здатний максимально швидко засвоюватися і майже моментально давати організму всі необхідні амінокислоти, що сприяють знищенню жирових клітин, замінюючи їх на якісні тверді м'язи.

Замовляйе протеїн на сайті sport4life.com.ua. Тут ви завжди можете купить протеин гадяч за достпуними цінами.

Для нарощування маси

Для тих спортсменів, які щодня борються за збільшення у своїй масі, ідеальною зброєю і помічником в цій нелегкій справі стане концентрат сироваткового протеїну, а так само багатокомпонентні протеїни. Сироватковий концентрат здатний засвоювати людським організмом протягом 1,5 - 2 годин. Це дозволяє спортсменові вживати їжу максимально часто, що як відомо життєво необхідно, якщо йдеться про максимальне наборі м'язової маси. Багатокомпонентні протеїни часто складаються з таких видів білка: казеїн, концентрат сироваткового білка, ізолят сироваткового білка і молочний протеїн. Худим людям при наборі м'язової маси, багатокомпонентні протеїни не так важливі протягом дня як на ніч. Особливістю багатокомпонентних протеїнів є те, що види білка входять до їх складу мають різну швидкість засвоюваності, це означає, що прийнявши порцію многокомпонентного протеїну кожен вид білка буде вивільнятися в певному проміжку часу, такі протеїни як і чистий казеїн повністю засвоюються за 8-12 годин. Весь цей час м'язи будуть забезпечуватися необхідним для побудови якісної мускулатури білком.


Для збереження м'язової маси

Ну і нарешті, рекомендації з прийому протеїнових добавок дійшли до великих і вже красиво складених спортсменів, власників бажаної всім атлетичної форми. Такі спортсмени часто турбуються про те, як мене скинути вже напрацьовану роками масу, і при можливості підняти її ще на порядок вище. Для описаних потреб людей представленого типу, кращими протеїнами однозначно можна назвати сироватковий концентрат і казеїн. Казеїн найкраще приймати тільки перед сном, щоб м'язи не залишалися на тривалий час без білка, а протягом дня приймати по 3-4 порції концентрату сироваткового протеїну. Такий нехитрий спосіб застосування зазначених добавок призведе до бажаних результатів і дозволять досягти своєї мети.
Разова порція будь-якого виду протеїну повинна складати не менше 30 гр. і не перевищувати поріг в 50 гр.

Просмотров: 428 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz