Пятница, 26.04.2024, 16:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Як зробити оригінальний подарунок
16:07
Як зробити оригінальний подарунок

Перебуваючи в роздумах з приводу того, що ж подарувати другу чи родичу на день народження, ми часто відмовляємося від цікавих рішень або через високу вартість, або через те, що сумніваємося в доречності такого подарунка. Безумовно, кожному хочеться порадувати близьку людину не просто подарунком, а дійсно дорогим і якісним виробом, які зможе висловити теплі почуття до цієї людини. 

Ймовірно, багато хоч раз замислювалися про те, щоб вибрати в якості подарунка ювілярові картину, адже твори мистецтва мають особливим, особистим звучанням, яке здатне передати відтінки настроїв, почуттів, здатне висловити невимовне. Однак придбати твір іменитого художника не всім по кишені, як не всім по кишені і замовити портрет іменинника. Більш того, пошук хорошого художника забирає багато часу, а результат не завжди виправдовує очікування. 

Тим не менш, не обов'язково відмовлятися від прекрасної ідеї подарувати ювіляру картину: сучасні технології широкоформатного друку дозволяють наносити будь-яке зображення на художнє полотно. При цьому високу якість зображення робить його практично не відрізнятись від живописного твору, а от вартість друку великих фотографій на полотні, як можна здогадатися, істотно нижче. 

Розпечатати на холсті фото можна тут: печать фото на холсте
Чудовий та оригінальний подарунок.

пейзаж 

Вид природи впливає на психіку заспокійливо, саме тому утихомирюючі пейзажі найбільш часто прикрашають стіни житлових приміщень. Подарувавши близькій людині або другові краєвид, ви тим самим підкреслите своє шанобливе до нього ставлення. Крім того, надрукований на полотні вид природи - це найбільш нейтральний подарунок, який підійде практично будь-якій людині з будь-якими уподобаннями в галузі мистецтва. Може виникнути питання: що ж краще вибрати для друку - фотографію природи або живописний твір. Живопис більше припаде до душі людям середнього та похилого віку, в той час як фотографія порадує навіть дитини. 

портрет 

Ймовірно, одним з найбільш оригінальних і цікавих подарунків іменинникові або ювіляру є його портрет, виконаний художником на полотні. Як відомо, раніше портрети могли дозволити собі лише аристократи і заможні люди, проте тепер назавжди закарбувати свій вигляд завдяки пензля художника можуть дозволити собі багато. Якщо ви вирішили надрукувати портрет іменинника на полотні, будьте впевнені, що вибрали вдалу фотографію, яка йому сподобається. Щоб не помилитися, можна ненароком дізнатися у нього, які власні фотографії йому подобаються. 

Репродукція творів мистецтва 

Нарешті, можна зупинитися і на відомому творі мистецтва, вибравши для друку класичну картину італійського художника або зразок авангардного живопису. Репродукція є найбільш особистим подарунком: слід знати переваги ювіляра в галузі мистецтва, бути впевненим, що такий подарунок припаде йому до смаку. Ви можете попередньо з'ясувати переваги іменинника, дізнатися більше про його улюбленого художника або картині. Якщо у вас немає такої можливості, то слід орієнтуватися на більший консерватизм старшого покоління і радикальність молодого, а також на популярність художнього твору. Однак вибирати побиті картини теж не варто, оскільки це може бути витлумачено як відсутність смаку.

Просмотров: 1086 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz