Пятница, 19.04.2024, 14:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Як зробити гарний недорогий ремонт
14:02
Як зробити гарний недорогий ремонт

Ремонт ніколи не був легким заняттям, цей процес завжди вимагав моральної та матеріальної підготовки, на яку потрібен час. Без складеного плану майбутніх ремонтних робіт, необхідних матеріалів і кваліфікованих фахівців, мало хто може зважитися почати, хіба що людина, що має «мільйон у валізі». Але навіть серед досить забезпечених людей рідко зустрінеш того, хто починає ремонт без зразкового розрахунку майбутніх витрат. Кошторис витрат - це хороший спосіб не витратити зайві гроші, а придбати тільки те, що потрібно для втілення задумів. Ціна будматеріалів безпосередньо залежить від їх кількості, місця придбання і якості. Ви, напевно, вже здогадалися, що тема нашої сьогоднішньої статті - ремонт квартири недорого. 


Недорогий варіант 

Рекомендую звернутись сюди: ремонт квартиры
Компанія надає ТИМ ГрупСтрой надає послуги по ремонту квартир за доступними цінами.

Недорогий ремонт багато хто звик бачити в такому варіанті: переклеювання шпалер на стінах, фарбування стель, вікон і радіаторів опалення, іноді підлягає заміні та підлогове покриття, особливо якщо це старий лінолеум. 

До речі, ремонт не завжди планують господарі квартири, іноді житло саме нагадує про це. Скрипучі двері, підлоги і вікна, через щілини в яких проникає холодне повітря, що відвалилася шматками плитка у ванній і на кухні - це ті чинники, які просто «кричать»: капітальний ремонт потрібен зараз, і відкласти його не можна. Та й застаріле обладнання, частково вийшла з ладу техніка, вади обробки перетворюють життя в жах. Тоді господарі розуміють, що тягнути не можна, але косметичний ремонт в цьому випадку - уже не перспектива, хочеться зробити все красиво, максимально оновивши кожен куточок житлової площі. Це можливо тільки при капітальному ремонті. Приходить момент обговорення ціни і масштабів робіт, де всі мешканці беруть активну участь. 

Якість - перш за все 

Як свідчить статистика, сім'ї, які мають середнім рівнем доходу часто вибирають варіант «економ класу». У більшості наших співвітчизників він є найпоширенішим. Економиться, як правило, на якості матеріалів і виконавців ремонтних робіт. Але завжди потрібно міркувати тверезо і не забувати і про те, що дешевизна може бути оманливою. Якість робіт завжди має залишатися пріоритетним. Адже через усунення неполадок виниклого дискомфорту, витрати можуть зрости в кілька разів. Та й розхитані нерви часто не варті зекономлених 1000 рублів. Але не витратити зайве все-таки можна, в першу чергу важливо визначиться, хто буде займатися ремонтом: ви самі або фахівці. Якщо ви вибрали, другий варіант, вам потрібно знати, як вибрати гідну організацію. 

Як уберегтися від некваліфікованих майстрів 

Дуже важливо зуміти убезпечити себе від недобросовісних і некваліфікованих робітників. Зробити це можна двома способами: звернеться у велику компанію з ремонту або скористатися порадами знайомих з особистого досвіду, які неодмінно допоможуть при виборі майстрів. Добре, якщо у вас є можливість піти до знайомих і наочно оцінити роботи, пророблені у них вдома. Не соромтеся поцікавитися, скільки обійшлася робота у цієї фірми. 

І перший, і другий варіант вибору організації заслуговують на увагу. У деяких приватних фахівців нерідко може утворитися чергу з охочих скористатися їх послугами з капітального ремонту, але це не повинно лякати. Оскільки хороша репутація в даному питанні вигідна обом сторонам. Навряд чи, замовники з черги будуть чекати майстра, якщо інші клієнти незадоволені якістю проведених ним робіт. 

Як діє місцеве радіо 

Не секрет, що «сарафанне радіо», як і раніше - найефективніший спосіб реклами. Часи, коли для робіт залучали доморощених будівельників і сезонні бригади, поступово залишаються в минулому. Хоча і сьогодні ціни на їхні послуги зовсім недорогі, але от термін здачі об'єкта і якість, вони навряд чи зможуть гарантувати. Будівельна організація - зовсім інша справа. При зверненні до неї, буде в обов'язковому порядку укладено договір, що відповідає всім вимогам закону. Фахівці різноманітного профілю, що працюють тут, виконають всі необхідні роботи якісно і за прийнятною ціною. Власнику не потрібно буде думати про терміни, кошторисі, дизайнерському проекті і матеріалах. З його згоди всі види робіт будуть внесені до переліку. А наявність гарантії убезпечить його від можливих помилок майстрів, хоча навряд чи такі помилки будуть взагалі. 

Дешевизна - ка її досягти, не втративши якість 

Як ми вже говорили, для того щоб відремонтувати квартиру необхідна величезна кількість грошей, але ж існує і дешевий варіант. 

косметичний ремонт 

Якщо ви не хочете затівати капітальний ремонт і не бажаєте кардинально міняти ваш інтер'єр, то оптимальним варіантом для вас буде - недорогий косметичний ремонт, вартість якого в рази нижче. Його можна зробити своїми руками, не роблячи витрат на робочу силу.

Просмотров: 1260 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz