Пятница, 19.04.2024, 08:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 25 » Як вивчити англійську мову
16:19
Як вивчити англійську мову

Сьогодні, я хотів би з вами поділитися своїми міркуваннями з приводу труднощів, які можуть виникати при вивченні іноземних мов. 

Якщо не згадувати про складність заучування іноземних слів, то напевно, найскладнішою проблемою для новачка, вирішального питання, як вивчити англійську мову швидко, є здатність при живій бесіді або при перегляді фільмів, телепередач, чути і розуміти кожне окремо взяте слово з потоку чужої мови . 

Це перешкода досить швидко зникає, якщо є можливість постійного і тривалого спілкування з носіями тієї мови, який ви вивчаєте. Якщо такої можливості немає і треба вивчити англійську мову самостійно, то один з варіантів, яким на початку користувався я сам - це перегляд вашого улюбленого фільму мовою оригіналу і до того ж, з включеними субтитрами цією ж мовою. Це мій особистий варіант - Англійська мова для початківців (і продовжують). Методика абсолютно проста: 

Поради та допомога від спеціалістів тут: как быстро выучить англиский .

- Включаєте фірмовий DVD диск (так як, саме в них завжди присутні кілька різних мовних доріжок і стільки ж варіантів субтитрів) 

- Прослуховували одну пропозицію з тексту, сказане актором. Тиснете на «Стоп». На екрані видно субтитри цієї пропозиції. 

- Записують у зошити переклад цієї пропозиції за допомогою словника. 

- Прослуховували цю пропозицію за допомогою зворотного перемотування ще 2-3 рази, з метою чітко почути, як звучить і вимовляється кожне слово. 

- Промовляти вголос цю пропозицію разом з актором 1-3 рази. 

- Переходьте до наступної пропозиції. 

Краще за один раз проходити не більше 5-10 хвилин екранного часу фільму. Для початку, розумно буде вибрати фільм, де не багато тексту, так як, головне завдання цієї вправи - ​​подолання, часто вже не усвідомлюваного, бар'єру в своїй свідомості перед сприйняттям іноземної мови. 

Хоча сам процес вивчення, особливо на самому початку, дається не зовсім легко, але зате вже через тиждень щоденних занять ви зможете чітко чути кожне вимовлене героями слово (зрозуміло, в тій частині фільму, яку до цього часу ви вже розібрали) і розуміти сенс сказаного . 

Повірте - це неймовірно надихає, коли ти, не знаючи правил, дивишся фільм англійською, розрізняєш кожне сказане слово, розумієш, про що говорять, та ще можеш це повторити.

Просмотров: 1314 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz