Четверг, 28.03.2024, 19:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 14 » Як вибрати взуття для туристичного походу (timberland)
14:33
Як вибрати взуття для туристичного походу (timberland)

Яке взуття обрати для туристичного походу (timberland)

Можна з повною впевненістю сказати, що люди, яким доводиться багато переміщатися пішки, точно знають наскільки важливо, щоб взуття було зручним. У туристичному поході тим більше потрібна зручне взуття, адже мало того що шлях може пролягати через каньйони, по бездоріжжю, так ще й з великим рюкзаком за плечима. 

Тому до вибору взуття варто поставитися уважно, враховуючи, в яких умовах вона буде використовуватися. 

Розглянемо основні види взуття, призначені для певних кліматичних і ландшафтних умов. 

Якщо похід буде проходити в теплу пору року і за відсутності опадів, по рівнині або горбистій місцевості, то можна обійтися звичайними кросівками або зручними черевиками, в яких не було б жарко вдень і в теж час не холодно ввечері. 

Взуття придбати можна на сайті: timberland.
Тут завжди низькі ціни та висока якість.
Великий вибір та швидкий пошук: Kedoff.net

Трекинговий черевик Для гірських походів застосовується спеціальна трекинговая взуття. Таке взуття має жорстку пластичну підошву. Верхня частина бота виконується з мембранного матеріалу, який сприяє виведенню вологи з черевика і не пропускає її зовні. 

Якщо ж туристичний похід пролягає по високогір'я, то тут звичайними трекингової ботами не обійтися, в таких випадках використовуються гірські або високогірні черевики. 

Верхня частина гірського черевика виконується з ударостійкого пластику, таким чином запобігаючи його власника від всіляких травм, вивихів і жорстко фіксує гомілковостопний суглоб. 

Внутрішня частина гірського черевика - це окремий черевик, що створює комфортні умови для ноги, він може бути декількох видів, залежно від специфіки місцевості. Так внутрішній черевик може бути у вигляді спеціального скляного черевика або (для холодного клімату) теплоємність матеріалу. 

Високогірний черевик Також на підошві гірничих черевик є спеціальні виступи для кріплення снегоступов, лиж, «кішок». 

Для водних туристів просто незамінними є неопренові черевики, виконані безпосередньо з неопрену і гуми. Це взуття забезпечує максимально комфортну температуру в холодній воді і дозволяє переміщатися по суші на невеликі дистанції, наприклад для огляду водних перешкод, порогів. 

Таким чином, на сьогоднішній день є взуття на всі випадки життя, головне визначитися з тим, яка саме вам підійде, враховуючи ландшафтно-кліматичні і цінові умови і купити те, що потрібно! І наостанок - універсальної взуття не буває!

Просмотров: 1427 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz