Четверг, 28.03.2024, 17:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 1 » Як вибрати стабілізатор напруги
02:08
Як вибрати стабілізатор напруги

Ви коли-небудь замислювалися, скільки грошей витрачає середньостатистичний споживач на побутову техніку? Наші будинки і квартири наповнені різними приладами від звичайного міксера до великих котлів. Маючи всю цю техніку, рано чи пізно настає момент покупки стабілізатора. Справа в тому, що, як в міській квартирі, так і на дачі, далеко не завжди скачки напруги відсутні. Тому доцільно витратитися на стабілізатор напруги 220 В, а який варто вибрати, ми розглянемо нижче.
Як вибрати стабілізатор напруги для дачі?
У випадку з заміськими будинками, особливо дачами, доводиться встановлювати стабілізатор мало не в першу чергу. Більшість старих будинків розраховані на значно менше споживання і в результаті в мережі може бути лише 130 вольт замість потрібних нам 220.

Якщо ви вже знаєте що вам потрібно, то замовляйте стабілізатор напруги здесь.Великий вибір якісних сабілізаторів напруги за доступними цінами.

Для дачі є три важливі критерії в питанні, як вибрати стабілізатор напруги:
- Важливо розрахувати загальну споживану потужність.
- Далі підбираємо апарат з потужністю більше, ніж отримане вами після складання число. Щоб правильно вибрати стабілізатор напруги, враховуйте і техніку з насосами, так як вона різко підвищує рівень споживання енергії. Для цього ділимо отримане значення на 0.7. Далі розраховуємо мінімальний рівень споживання енергії. Тут нам достатньо скористатися струмознімальних кліщами. У обраного апарату нижня межа повинна бути менше.
- Також пам'ятаємо і про кількість фаз в будинку. Якщо вона одна, то проблем не виникне. Коли ж їх три, доведеться вибирати між купівлею трьох однофазних або одного трифазного.
Який стабілізатор напруги вибрати для квартири?
Перед покупкою апарату для квартири вам потрібно буде відповісти за все на два питання. Яке кількість стрибків напруги зазвичай в будинку? Якщо ці скачки в межах 210-230 Вт, цілком вистачить релевантного типу для окремої техніки. Коли верхня межа вже 260 Вт, варто подумати про високоточному з плавним регулюванням.
Як вибрати стабілізатор напруги для дачі
Далі потрібно вирішити, який стабілізатор напруги вибрати з асортименту Будмаркет для квартири:
сервопріводний найдешевший, але у нього занадто багато механічних вузлів, є висока ймовірність постійних поломок;
можна вибрати стабілізатор напруги релейного типу, він підійде як вдома, так і для квартири (це середня цінова категорія, але прослужить не більш двох років);
тиристорні електронні моделі стабілізатора напруги зазвичай рекомендують вибрати для приватного будинку: якою б стрибок напруги не був, він дуже швидко реагує.

Просмотров: 663 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz