Среда, 24.04.2024, 17:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 27 » Як вибрати самогонний апарат
00:27
Як вибрати самогонний апарат

Сьогодні модно бути самогонників. Багато людей купують перегінні пристрої, часто за великі гроші, красиві і з великою продуктивністю. Як правило, результатом є отримання посереднього напою. Багато хто й не думають про смак, безпеки. Вважається, що чим дорожче і продуктивніше пристрій, тим краще. Насправді ці показники не мають нічого спільного з якістю самогону і доказ того, самогонний апарат "Домовичок-5". Перш ніж купити апарат самогонний, потрібно врахувати, для чого він потрібен, який напій потрібно отримати. Виробляти горілку немає сенсу, її повно в магазині і ціна її не велика. Користувачеві має бути цікаво отримати смачний і вишуканий напій! Коньяк, ром, віскі дуже дорогі або взагалі відсутні на прилавку.

Рекомендую замовляти самогонні апарати тут: продажа самогонных аппаратов. Завжди якісні апарати за доступними цінами.

Всі напої, про які згадувалося вище - це дистиляти та їх можна виготовити на найдешевшому дистиляторі - самогонному апараті. У цьому пристрої збираються збагачені спиртом пари, які у вигляді конденсату виводяться назовні. Дистилят - це шкідливий для здоров'я людини алкогольний напій. Однак у багатьох країнах світу саме він є національним напоєм (Франція, Шотландія і т.д.). Існує невелика пристрій-дистиллятор «СуперБайкал». У ньому можна виготовити близько одного літра дистиляту в годину. Цього достатньо для людей, які не п'ють кожен день і не влаштовують застілля кожен день.

Пристрої, які дорожче, відрізняються тільки кількістю виготовленого напою. Наприклад, пристрій «Молодець» видає 2,5 літра, але якщо його встановити на скороварку до 9 літрів, то можна отримати всього 1,5 літра самогону за годину. Однак цей апарат має більш солідну зовнішність. При більш високій потребі в самогоні можна придбати апарат під назвою «Ударница». Це пристрій потрібно встановлювати на ємність в 40 літрів. Існують пристрої, які називають «ректифікаційні колони». Вони незамінні при виробництві алкоголю в домашніх умовах. Одним з таких пристроїв є неперевершений "Домовичок-5". Старі самогонники часто користуються цими пристроями. У них легко і точно можна розділяти пари рідини на складові. Ці апарати придумали для виготовлення спирту-ректифікату (чистого). 

Просмотров: 732 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz