Четверг, 25.04.2024, 11:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » Як вибрати рулонний газон
19:40
Як вибрати рулонний газон

В погожий літній день, деколи хочеться походити босоніж по травичці, або побігати пограти з дітьми. На недавно посадженому газоні, це зробити не вийде. Але якщо використовувати рулонний газон, то довго чекати не доведеться. 

Вирощують такі газони в розплідниках, також як розсаду квітів і овочів. Дернове покриття ростять, потім зрізують спеціальною технікою разом з переплетеними кореневищами, і загортають у рулони. Рулон не повинен по товщині перевищувати 2-3 см, його можна згортати і розгортати багато разів, і він не повинен розсипатися. Для таких газонів беруть багаторічні трави, які щільно переплітають своє коріння. 

Необхідно заздалегідь підготувати грунт: скопати, видалити старі коріння, каміння, будівельне сміття і внести добрива. Після цього розрівняти граблями та зволожити. 

А про те, де його купити ви знайдете тут: где купить рулонный газон .
Висока якість за доступною ціною.

Рулонний газон потрібно купувати свіжозрізаних, якщо відчувається запах прілого трави, або проглядає жовтизна, то такий газон краще не брати, він може загинути. Скошена рівномірно трава, відсутність "лисин", дерен певної товщини - ось запорука того, що газон успішно приросте. 

Рулонний газон потрібно розкласти по ділянці в шаховому порядку. Краї рулону не повинні заходити один на одного, також між ними не допускається вільне місце. Уклавши газон, його необхідно укотити ручним катком. Це необхідно для щільного прилягання рулону до землі, і видалення зайвого повітря. Після укладання його необхідно відразу полити. Косити новий газон можна буде вже приблизно через 10 днів, а прогулятися по ньому зможете вже через місяць. 

Стелити такі газони можна з травня і до настання холодів, однак якщо газон був посаджений пізно і не встиг прижитися, то добре перезимувавши під снігом, навесні він швидко піде в ріст. 

Влітку газон необхідно регулярно поливати, краще робити це в ранкові та вечірні години. Вносити добрива потрібно в повній мірі і регулярно. 

Найголовнішим для будь-якого виду рослин є світло, вода і харчування. Дотримуючись технології та правильно доглядаючи, ви отримаєте красиву галявину, на якій буде приємно відпочити і прийняти гостей!

Просмотров: 1067 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz