Среда, 24.04.2024, 05:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » Як вибрати ресторан, кафе, банкетний зал для весілля
20:17
Як вибрати ресторан, кафе, банкетний зал для весілля

Як вибрати ресторан (кафе, банкетний зал) для весілля? Вибрати ресторан для банкету - непросте завдання, доведеться переглянути безліч варіантів, щоб, нарешті, знайти ідеально підходить саме вам! 

Починати пошуки банкетного залу стоїть за 2-3 місяці до торжества. А тим парам, які збираються відзначити весілля в розпал сезону, варто визначитися з кафе якомога швидше. 

Який і як вибрати ресторан для весілля? В першу чергу потрібно визначитись з кухнею. Якою Ви віддасте перевагу: традиційній російській, вишуканою італійською або неординарної китайської - це залежить тільки від Вас. Тепер потрібно визначитися, чи підходить розмір закладу для тієї кількості гостей, які Ви збираєтеся запросити. Якщо для Вас важливий бюджет торжества, слід уточнити у менеджера приблизну вартість бажаного банкету. 

Багато закладів пропонують закрити кафе для решти відвідувачів, щоб Ви могли насолоджуватися торжеством без присутності сторонніх. Як правило, це залежить від суми загального замовлення. У менеджера варто запитати, якою має бути мінімальна сума замовлення для того, щоб орендувати заклад повністю. До слова, всі ці питання можна спершу поставити за телефоном, це позбавить Вас від зайвої біганини по місту. 

Рекомендую цей ресторан у Празі: забронировать ресторан в праге .
Шикарний ресторан за доступною ціною.

Отже, зупинившись на трьох-п'яти варіантах, починайте більш ретельний відбір. Як вибрати кафе для весілля? У якості «тесту» вподобаному закладу можна провести там романтичну вечерю з коханою. або, навпаки, прийдіть туди в якості звичайного відвідувача і перевірте, як ставитиметься до Вас персонал, чи задовольнить Вас обслуговування. Крім обслуговування, зовнішнього вигляду приміщення та прилеглої території зверніть увагу на наявність парковки та зручність під'їзду до входу в заклад. Враховуйте також близькість до метро або зупинкам громадського транспорту, для тих гостей, які не мають особистого автомобіля. Зверніть увагу на наявність кімнати для перевдягань, майданчики для танців. 

Щоб вибрати банкетний зал для весілля, для подальших переговорів варто викликати адміністратора. У нього потрібно запитати: 

чи надає заклад спеціальний весільне меню; 
яка буде приблизна вартість банкету на одну людину (пам'ятаєте про те, що через пару місяців ціни можуть і помінятися, так що кінцевий рахунок потрібно зафіксувати); 
яка мінімальна сума замовлення; 
чи можна привезти в кафе своє спиртне, закуски, фрукти (адже закупити їх оптом в супермаркеті набагато зручніше і дешевше); 
чи надає заклад знижки на замовлення, адже найчастіше організація та проведення весільного банкету займає левову частку бюджету - третину, а то й половину. 
Більшість власників кафе стягують передоплату, при цьому, природно, надаючи фізичні та юридичні документи закладу. Таким чином, ви будете впевнені не тільки в чесності власника, а й у тому, що в призначений день кафе не буде зайнято іншими людьми.

Просмотров: 986 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz