Четверг, 28.03.2024, 17:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 17 » Як вибрати протеїни
18:09
Як вибрати протеїни

Для цього потрібно знати, що протеїни бувають соєвого, яловичого, яєчного, казеїнового, сироваткового походження. Білок, тобто протеїн потрібен організму постійно. Він є джерелом амінокислот, які не зберігаються в організмі, а поступово витратяться, для цього існує постійно рівномірно засвоюється протеїн. Його назва -казеін. Час його засвоєння організмом - понад шість годин, значить наше тіло весь цей час отримує протеїн.
Білок повинен бути постійно в наявності, в іншому випадки організм позичить його з м'язів, а ті в свою чергу наберуть на це місце непотрібний жир. Важливо і добре вибрати протеїновмісні продукти, які мають багато казеїну. Висока біологічна цінність яєчного білка, але він рідко існує як самостійний продукт, погано піниться, дуже багатий на амінокислоти.
Вибираєте протеїн?! Рекомендую замовляти його на сайті sport4life.com.ua, тут ви можете купити якісний гадяч протеин за доступною ціною.
Великим попитом протеїн із сої користується у вегетаріанців. Люблять його ті, хто не переносить молочний білок. Останній включає в себе протеїни сироватки і казеїну, молочні вуглеводи. Дуже швидко засвоюється сироватковий білок, багатий на амінокислоти ВСАА. Сироватка складно переробляється, тому вона недешева.
Вища ступінь очищення сироватки це ізолят. Ізолят не має жиру і вуглеводів, а й коштує дорожче. Коли ви мрієте підсушитися, ізолят просто необхідний.
Сироваткового протеїну концентрат коштує дешевше, але він містить малу кількість вуглеводів і жирів, тому буде густішим і смачніше. Протеїн з сироватки потрібно пити часто тому, що він дуже швидко засвоюється. Відмінним засобом для сполучних тканин, зв'язок і суглобів, шкіри служить колагеновий протеїн. Цей білок має в своєму складі амінокислоти, з яких складаються зв'язки і суглоби, а не м'язи. Входить як компонент в різні суміші.
Радьтеся з фахівцями з спортпітанію і вивчайте інструкцію продукту.

Просмотров: 489 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz