Четверг, 28.03.2024, 23:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 6 » Як вибрати посудомийну машину правильно
18:45
Як вибрати посудомийну машину правильно

Як свідчить статистика, збільшення покупок посудомийних машин в Україні відбувається в геометричній прогресії. Цей механізм став надійним помічником, який піклуватися не тільки про чистоту посуду, а й про доглянутість рук господині квартири. 

Асортиментний ряд в магазинах і супермаркетах електроніки може задовольнити вибір самої вибагливої ​​господині. Залежно від того скільки у Вас є в квартирі вільного місця, яка колірна гамма Вас цікавить і найголовніше, скільки на це все є грошей, фахівці допоможуть Вам вибрати відповідний саме Вам товар. Ну і природно, потрібно пам'ятати про якість товару. Купуючи високоякісний товар, Вам дуже довго не протягнути дізнатися, що таке ремонт посудомийних машин. 

Головне, про що не варто забувати купуючи таку машину, це кількість посуду яка буде митися в ній в перебігу дня. Існує градація посудомийних машин на 4, 8 і 12 персон які відрізняються місткістю і габаритами. Купуючи машину на 4 персони для сім'ї, ви можете зіткнутися з низкою проблем, а саме: в неї не влізе посуд великого обсягу (каструлі і т.д.) і завантажувати її доведеться по кілька разів на день. Машина на 12 персон, хоч і грає за рахунок вищої ціни і габаритів, дасть можливість в кінці дня вивантажити всю наявну посуд, включаючи і каструлі. Крім того, тільки у таких машин можна вибирати в настройках режим половинного завантаження. Щодо ремонту та гарантійного обслуговування всіх модифікацій не варто переживати. Існує безліч сервісних фірм, які забезпечать обслуговування ремонт посудомийних машин у Києві. 

Не рідко, сім'ї бояться купувати посудомийні машини, оскільки побоюються, що вона буде вимивати її недостатньо добре. Звичайно ж, це помилка. Процес миття посуду в посудомийних машинах розроблений таким чином, що дозволяє економити і воду і час. Сама процедура складається з декількох складових. Спочатку, весь посуд поливається легким натиском гарячої води з миючим засобом (якщо Ви не забудете його залити), що дозволяє видалити залишки їжі та інші сліди забруднення на посуді. Далі слідує процес полоскання гарячою водою, в результаті чого прибираються сліди миючого засобу, а також залишилися дрібні частинки. Далі слід ополіскування холодною водою і сушка. Природно режими можна міняти, але результат буде завжди один: чистий посуд за годину і більше ніяких турбот. Не потрібно надягати рукавички, кожен раз видавлювати миючий засіб з тюбика на мочалку і натирати до блиску рушником, після чого, все одно, залишаються сліди ворсу й розлучення. 

Не варто забувати, що завдання посудомийної машини - відмити посуд. В ній не передбачена функція обдирання йоржиком пригорілі поверхонь. Тому, якщо у Вашому будинку є каструлі або сковорідки на яких утворилася «вікова» пригоріло необхідно або ж замочити їх, використовуючи можливості спеціальних режимів машинки, або закладати в перебігу декількох разів. У будь-якому випадку, поєднання температури води, її напору і потужності струменя, часу, протягом якого машинка буде відпарюєте, і якості миючого засобу допоможуть, забезпечить надійний і чистий результат. 

І, звичайно ж, існує кілька видів посуду, особливості яких необхідно враховувати при використанні посудомийних машин: 

По-перше, посуд з тонкими поверхневими малюнками і ободочке. Якщо ці малюнки нанесені не дуже якісно, то в результаті мийки в машині вони можуть швидко стертися. Те ж саме може статися і з позолотою і посрібленого на посуді. 

По-друге, не рекомендується використовувати посудомийні машини для мийки деяких дерев'яних виробів. Вплив вологою серед та тепла, під час сушки, може привести до того, що дерево розсохнеться, а лак на ручках може потріскатися і злізти. Хоча для мийки обробних дощок машина підходить і дає результат набагато краще, ніж звичайна процедура руками. 

По-третє, тонке скло. Якщо ви плануєте мити надтонке скло, то необхідно вибирати спеціальний режим, який передбачає використання теплою, а не гарячою води. Для звичайної посуду зі стандартного скла, підходять режими, що і для решти посуду. 

По-четверте, вироби з деяких видів пластмаси. Чи не якісна пластмаса в результаті термообробки під час сушки може потріскатися, а Некториє навіть розсипатися, в результаті чого може відбутися поломка і вам знадобитися ремонт посудомийних машин. Хоча в реальності такі випадки майже не відбуваються. Точно так само, як всупереч легенді, що не затупляются ножі, які миються в посудомийних машинах.

Просмотров: 765 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz