Пятница, 29.03.2024, 09:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 15 » Як вибрати плитку для ванної
16:21
Як вибрати плитку для ванної

Ремонт у ванній немислимий без якісної і красивої плитки. У статті ми розповімо вам, як правильно вибрати плитку для ванної кімнати. Ви дізнаєтеся, на що звертати увагу при покупці і яка плитка підійде в ту чи іншу ванну кімнату. Особливу увагу ми приділили вибору плитки в міську квартиру, оскільки більше 80% російських користувачів інтернету живуть саме в таких квартирах.

Яку плитку вибрати для ванної

Перш за все, подивіться на розмір вашої ванної. Якщо ванна кімната маленька, що буває часто-густо в будинках, побудованих в 60-90-і роки, то, звичайно, плитку підбирати найкраще в світлих тонах. При цьому для такого приміщення кращим рішенням буде світла плитка без будь-яких яскравих контрастних сполучень. В крайньому випадку, можна комбінувати світлі тони - білий з блакитним, бежевий з рожевим, білий з пісочним і т.п. А ось комбінації світлого і темного відтінків слід виключити - по крайней мере, в наступному варіанті. Сьогодні стало модним низ робити темним, а верхню частину приміщення викладати світлою плиткою, розділяючи їх посередині бордюром ще одного відтінку. Але таке поєднання може підійти для досить просторій ванній, а в маленькому приміщення це буде виглядати безглуздо і непривабливо, нітрохи не сприяючи ні затишку, ні візуальному збільшенню простору. Інша справа, якщо вибрати плитку двох світлих відтінків і скомбінувати її в тому чи іншому поєднанні. Якщо ж при цьому і підлогу обробити світлою плиткою в тон, ваша ванна просто заграє. При цьому для візуального збільшення простору ванної потрібно таку плитку певним чином укласти - причому, не тільки на стінах, але і на підлозі. Однак про це трохи нижче, а поки поговоримо про фактурі матеріалу, так як вона також грає важливу роль при обробці ванної.

Потрібна плитка для ванної?! Тоді вам сюди: Плитка Перонда.Широкий вибір плиток для ванної за доступними цінами.

Якісна плитка для ванної - як вибрати

Що стосується вибору фактури, то для невеликої міської квартири краще віддати перевагу плитці з глянцевою поверхнею - така плитка не тільки відіб'є світло, але і візуально збільшить приміщення досить помітно. Також можна з успіхом використовувати дзеркальну плитку, викладаючи їй окремі фігури або просто додаючи в вигляді невеликих вкраплень, що також буде виглядати вельми і вельми непогано. Відмінним рішенням буде додати в певні частини ванної кімнати мозаїчну плитку. Їй можна викласти стіну біля раковини або поруч із вхідними дверима. Головне тут - не переборщити і правильно підібрати відтінок мозаїки. Ну і кілька слів про розмір. Для невеликій ванній найкраще підбирати і плитку відповідного розміру. Велика плитка тут просто не буде виглядати. Максимальний розмір кахлю в типовій міській квартирі - 20 х 30 см, а ще краще, якщо він буде менше. Краща плитка для ванної - та, яка зробить приміщення більш світлим, веселим, затишним і просторим, хоча б візуально. Тому підбирайте блискучий і світлий облицювальний матеріал. Що ж стосується способу укладання плитки, то для того, щоб візуально розширити приміщення, найкраще придбати квадратну плитку. Щоб візуально збільшити висоту вашої ванної кімнати або кухні, спробуйте прямокутні плитки - їх потрібно укладати вертикально, тільки в цьому випадку вдасться домогтися видимого поліпшення. Ще одним способом візуально збільшити приміщення є діагональне укладання плитки для підлоги. Особливо хороші результати цей спосіб дає із застосуванням квадратної плитки.

Просмотров: 609 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz