Суббота, 20.04.2024, 18:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » Як вибрати натяжні стелі
19:48
Як вибрати натяжні стелі

Натяжні стелі у вітальні: 

Вибрати дані вироби досить просто, достатньо знати кілька правил. Так, лакові натяжні стелі додадуть кімнаті святковий настрій і зорово збільшать приміщення. 
Сатинові конструкції має сенс вибрати при хорошому освітленні, бажано денним світлом. В цьому випадку видно всю принадність цієї фактури. Адже поверхня цього типу натяжних стель схожа на шовк. При їх використанні кімната набуває спокійний благородний вигляд. 

Радимо встановлювати глянцевий стеля в тому випадку, якщо дизайн кухні виконаний в стилі Хай-Тек, оскільки з часом на ньому утворюється наліт від постійної варіння і смаження. Перевага використання цього типу виробів полягає в тому, що на відміну від шорсткою поверхні матових конструкцій, у лакових стель гладка поверхня, з якої легше видалити осілу кіптява. При цьому, будуть потрібні тільки звичайні миючі засоби. В теж час приміщення вийде більш яскравим і просторим на вид. Варто сказати, що для класичного стилю кухні, відмінно підійдуть і матові конструкції. 

Замовити стелю можна тут: Ваша Стеля .
Висока якість за доступною ціною + акції.

  Натяжні стелі у ванній кімнаті і туалеті: 
Дизайнери рекомендують використовувати конструкції, виготовлені з лакових полотен. З ними ванна або туалет стає, більш виразні. З іншого боку, необхідно враховувати особливості Вашого приміщення. Наприклад, якщо у ванній кімнаті покладена плитка під мармур, тоді є сенс вибрати варіанти з фактурою під мармур і т.д. 

Конструкції для офісу: 
Все залежить від класу і інтер'єру. Якщо Ви переслідуєте мету зробити стелю ідеально рівним з мінімальними витратами, радимо вибрати матеріали економ класу матовою або, що буде трохи дорожче, глянсовою фактури. Ну а якщо натяжная конструкція встановлюється на довершення хорошого дорогого ремонту, тут все буде залежати від обраного стилю інтер'єру. 


Стелі в барі і ресторані: 

Все на 100% залежить від заданого стилю та дизайну приміщення. В основному використовуються глянсові варіанти. 
Ми описали лише невелику частину тих приміщень, на які поширюється сфера застосування натяжних стель. Описати всі можливі класифікації неможливо. Тому ми постаралися донести до Вас сам принцип вибору матеріалів. Спираючись на дану інформацію, Ви зможете самостійно визначитися з остаточним варіантом. У випадку утруднення прийняття рішення ви завжди можете розраховувати на кваліфіковану допомогу наших фахівців, зв'язавшись з нами за телефонами або написати нам листа.

Просмотров: 949 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz