Пятница, 29.03.2024, 13:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 18 » Як вибрати найкращий протеїн
13:11
Як вибрати найкращий протеїн

Протеїнові добавки в спортивному харчуванні є, мабуть, найважливішими харчовими добавками для всіх атлетів, вони представляють собою цілий клас препаратів для ефективного нарощування м'язової маси і підтримки м'язів в тонусі.

Але, варто зазначити, що ринок спортивного харчування дуже динамічно розвивається, і кожен день з'являються все нові препарати, які можуть скласти гідну конкуренцію відомим добавкам. А як вибрати кращий продукт із запропонованого достатку варіантів, поговоримо нижче ...

Види протеїнових харчових добавок

Не вдаючись в нетрі теорії, багатьох початківців бодібілдерів хвилює питання: яка ж форма протеїну краще: ізолят, концентрат або казеїн? Детальніше про кожну з них далі ...

1) ізолят - являє собою бистроусвояемий форму білка. Для максимального прискорення доставки амінокислот і білків до стоншеним м'язам, його раціонально приймати безпосередньо після закінчення тренування.

2) Концентрат - форма сухого білка яка є оптимальною і характеризується середнім ритмом засвоєння. Зазвичай приймається в проміжках між прийомами основної їжі.

3) Казеїн - форма сухого протеїну, що відрізняється тривалим усвоітельним періодом. Силовики і бодібілдери, використовують даний вид протеїну в якості останнього прийому їжі ввечері, ніж під час сну забезпечується постійне надходження в кров амінокислот.

За великим рахунком, все три форми протеїну не відрізняються межу собою в механізмі дії на організм і ефективністю, вони різняться лише часом засвоєння, і не можна назвати ту чи іншу кращої, вид протеїну повинен вибиратися лише виходячи з індивідуальних потреб спортсмена.

Кращим комплексним протеїном експерти вважають такі добавки:

1. Syntha-6 від BSN - один з кращих продуктів в своєму класі, в рейтингу протеїнових добавок займає перше місце.

2. Високою якістю і підвищеним вмістом ензимів і харчових волокон для найкращого засвоєння білка відрізняються протеїнові добавки від виробника Optimum Nutrition.

3. Matrix від Syntrax - високоякісний і ефективний комплексний протеїн, що відноситься до бюджетної лінії продуктів.

4. Важливе місце в рейтингу найбільш популярних і якісних протеїнових добавок займає виробник Dymatize Nutrition. Добавки цієї лінії відрізняються високою якістю, незважаючи на доступну ціну, характеризуються ідеальним співвідношенням ціна-якість.

5. Probolic-SR від MHP - один з найпопулярніших і дієвих комплексних білків, який характеризується високою якістю і «працюючим» потенціалом.

Кращим повільним протеїном є такі добавки:

1. 100% Casein Protein від Optimum Nutrition - працює препарат, який забезпечує швидке нарощування м'язової маси, в короткі терміни відновлює втрачені сили і енергію.
2. Якістю та ефективністю характеризуються протеїнові добавки від виробника Діматізе Нутрітіон. Даний виробник представляє лінійку бюджетних харчових добавочок.
3. Третє місце у рейтингу повільних протеїнів займають добавки від Universal Нутрітіон.

Кращим швидким (сироватковим) протеїном є такі добавки:

Ця категорія протеїнів характеризується великою ефективністю для нарощування м'язової маси, створення рельєфної мускулатури і збереження результатів. Має дві підкатегорії:

1. Концентрат.

До найбільш дієвим добавкам цієї підкатегорії відносять такі добавки:

100% Whey Gold Standard від Optimum Nutrition - це суміш концентратів і ізолятів, має оптимальне співвідношення показників ціни і якості.

Elite Whey Protein від Dymatize Nutrition - кращий представник категорії економ варіантів.

2. Ізоляти.

Лінійка найбіль ефективних представлена безліччю якісних продуктів, які надані в розділі нашого інтернет-магазину гадяч протеин - http://sport4life.com.ua/.

Зрозуміло, що вище перерахований далеко не повний список гідних препаратів, які відрізняються між собою складом, властивостями і механізмом дії. Рейтинги, які Ви бачите вище, складені експертами на підставі відгуків професійних спортсменів, покупців, а також аналізу повного спектра протеїнів, які існують на ринку спортивного харчування з цілого комплексу критеріїв. Однозначної відповіді на питання: «який протеїн краще?» Не існує, будь-який препарат спортивного харчування повинен підбиратися індивідуально, виходячи з особистих переваг, бажаних результатів і вихідних показників організму. У гонитві за красивим і м'язистим тілом, не забувайте про здоров'я, а у виборі оптимальних харчових добавок ми Вам допоможемо!

Дізнатися докладніше про протеїні, його властивості та ролі в бодібілдингу, Ви зможете, ознайомившись зі статтею «Протеїн - що це таке і з чим його їдять».
Бажаємо Вам успіхів у досягненні спортивної мрії - здорового, м'язистого і красивого тіла!

Просмотров: 598 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz