Суббота, 20.04.2024, 04:01
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 14 » Як вибрати м'ясорубку
11:33
Як вибрати м'ясорубку

Потужність
Потужність коливається в межах від 100 до 2000 Вт. Від цього показника безпосередньо залежить і швидкість м'ясорубки. Мінімальною вважається потужність в 400-500 Вт. Така м'ясорубка відносно недорога і справляється з основним завданням помелу м'яса, але більш жилаві шматки їй вже не під силу. Вибираючи велику потужність, можна заощадити час і нерви.
Продуктивність
Продуктивність буває від 0.5 до 3.0 кг / хв. Потужність звичайно впливає на продуктивність, але все ж різні моделі з однаковою потужністю можуть показувати різну продуктивність. Для середньостатистичної господині цей показник становить приблизно 1-1,5 кг / хв.

Можливо не обов'язково купляти нову м'ясорубку, дешевше зробити стару. Якщо вона зламалась то деталі до м'ясорубки ви можете замовити тут: http://patok.com.ua/catalog/zapchasti_dlya_myasorubok/filter/brands_ref-is-zelmer/. Ви знайдетте все необхідне для ремонту м'ясорубки, висока якість, доступні ціни та швидка доставка.

Матеріал корпуса
Пластик - витримує покладену на нього навантаження, але все ж вимагає більш дбайливого поводження. Легше і дешевше, якщо порівнювати з моделями з метала.
Метал - має велику міцність і теплостійкість. Недоліки - значна вартість і вагу в порівнянні з пластикової м'ясорубкою.
Матеріал лотка для подачі продуктів - як і корпус, може бути або пластиковим, або металевим. В даному випадку краще вибирати метал, так як він міцний і вважається екологічним матеріалом.
насадки
Диски для фаршу
Диски для фаршу - вибираючи м'ясорубку, слід звернути увагу на якість і матеріал, з якого зроблені диски. Бажано, щоб вони були з нержавіючої сталі. Зазвичай в комплекті знаходиться три види таких ножів в залежності від розміру отвору.
 
Терка - призначена для натирання овочів та інших продуктів. У комплект може входити кілька терок.

Насадка для кеббе - дозволяє робити порожнисті трубочки з м'яса, які потім наповнюються начинкою.
 
Насадка для приготування ковбас - дозволяє приготувати ковбасу в домашніх умовах, прикладаючи при цьому мінімум зусиль.
 
Насадка для нарізки печива - автоматично формує тісто, що дозволяє швидко і у великій кількості зробити печиво.
 
Насадка-соковижималка - найчастіше є примітивним доповненням для отримання соку з цитрусових фруктів.
 
Додаткові параметри
Режим реверсу - в цьому режимі шнек м'ясорубки провертається в протилежному напрямку. Ця функція дуже корисна для м'ясорубок з низькою потужністю, так як дозволяє легко позбавлятися від жив. Більш потужні м'ясорубки просто в даній функції не потребують.
Відсіки для зберігання насадок і шнура - економить місце і дозволяє складовим м'ясорубки довше зберігатися в належному стані.
Виробник
Не рекомендується купувати м'ясорубки китайських і місцевих брендів Delfa, Elenberg, Saturn, Scarlett, Vitek, West, Aurora, DEX, Digital, Elbee, First, Hilton, Liberton, Maestro, Magio, Maxwell, Mirta, Mystery, Orion, Polaris, Rotex, Shivaki, Supra. Їх основними недоліками є низька якість матеріалів корпусу і ножів: деякі моделі з працею перемелюють м'ясо при попаданні жив, більш жорстких шматків. Дуже часто швидко затупліваются ножі, помітний горілий запах при роботі. Конструкції таких виробів часто не продумані, що робить процес отримання фаршу незручним і тривалим. Слід зазначити, що цінова категорія цієї групи від низької до середньої.
Хорошим співвідношення ціна/якість відрізняються пристрої Binatone, Zelmer, Clatronic, Gorenje, Kenwood, Moulinex, Белвар. Ці м'ясорубки дорожче першої групи, іноді набагато, але велика частина моделей вдала. Хоча зустрічаються спірні варіанти. Перед покупкою також слід вивчити отзвиви покупців. Незважаючи на те, що велика частина техніки цих брендів надійна, м'ясорубки є окремою категорією. Вибрати якісний товар - справа непроста.
Кращими на ринку техніки є вироби Bosch, Braun, Delonghi, Panasonic, Philips, ProfiCook. Ножі цих м'ясорубок виготовляються з високоякісної сталі, не вимагають постостоянной заточки. Самі пристрої надійні і довговічні, так як все виробництво контролюється компаніями. Часто оснащуються різними видами терок і насадок для овочів. Зазвичай заявлена ​​потужність і швидкість перемелювання м'яса відповідають заявленим виробником. Слід зазначити, що іноді в керівництві користувача вказано час постійного навантаження на двигун, після якого м'ясорубку слід відключити. Цих вимог потрібно дотримуватися, щоб вони не перегрівалося і служило довго.
В окрему групу варто віднести м'ясорубки Bork і Redmond, так як ціна на них дуже завищена. Перший бренд позиціонується як преміум-клас і коштує невиправдано дорого (якість не відповідає ціні), а другий - за вартістю можна порівняти з набагато більш якісною технікою, наприклад, Philips, Bosch та іншими.

Просмотров: 931 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz