Четверг, 28.03.2024, 11:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 14 » Як вибрати люстру для спальні
16:09
Як вибрати люстру для спальні

Люстра - це один з найважливіших елементів інтер'єру забезпечує затишок і потрібну атмосферу в кімнаті. Саме тому дуже важливо правильно підібрати освітлювальний прилад в спальну кімнату. Місце, де людина повинна відчувати себе захищеним, а атмосфера спокійна і тепла. Починати вибір світильника потрібно з визначення необхідних технічних характеристик. Зрозумівши, які лампочки повинні забезпечувати її роботу, ми без праці підберемо потрібний нам примірник. 

Придбати красиві люсти можна тут: купить люстры из италии.
Висока якість за доступною ціною.

1. Лампи розжарювання. Цей вид поступово виходить з ужитку, так як їх енергоефективність, в порівнянні з сучасними напрацюваннями, залишає бажати кращого. Однак багато хто віддає перевагу саме їм через специфіку їх світла - він дуже «м'який», приємний і ідеально підходить для спальні. 

2. Галогенні лампи. Вони також нечасто використовуються в спальних і взагалі житлових приміщеннях, тому що їх «холодний» світло більше підходить для офісів. 

3. Люмінесцентні лампи. Найефективніше ламп розжарювання, але їх світло «холодніше», це компенсується правильно підібраним абажуром. 

4. Світлодіодні лампочки. Це досить збалансований варіант, однак він відрізняється високою вартістю і не найширшим вибором люстр, спроектованих під цей вид лампочок. 

Якщо ви визначилися з типом лампочок, то можна переходити до вибору виду самої люстри, їх два: 

Підвісні. Відрізняються середніми і великими розмірами, кріпляться до стелі спеціальними тросами або гачками. 
Стельові. Невеликі за розміром, кріпляться безпосередньо на стелю. В спальнях з сучасним «модерн» дизайном доречніше виглядатимуть стельові люстри, вони краще впишуться в композицію. Стельовий варіант, як правило, застосовується в класичних приміщеннях. Звичайно, кожному своє, і деякі вважають за краще взагалі відмовлятися від люстр. 
Вони використовують навісні стелі точкові світильники, в яких здатні повністю замінити один крупний джерело світла в центрі кімнати. При облаштуванні як спальні так і практично будь-якого приміщення кришталева люстра Чехія, зробить їх інтер'єр більш оригінальним. 

Також можна встановити кілька торшерів, лампи для читання на приліжкові тумбочки та інші джерела світла - всі разом вони зможуть повноцінно замінити люстру на стелі. У будь-якому випадку такий важливий момент як вибір освітлення для вашої майбутньої спальні дуже індивідуальний, і неможливо в одній статті зупинитися на кожному можливому варіанті. Все залежить від інтер'єру кімнати, вашого смаку і можливостей бюджету.

Просмотров: 1423 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz