Четверг, 25.04.2024, 14:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 17 » Як вибрати компанію-перевізника
21:43
Як вибрати компанію-перевізника

Якщо ви відправляєте вантаж вперше, необхідно ретельно поставитися до вибору компанії, якій ви довірите своє майно. Дізнавайтеся, перевіряйте, задавайте питання. Пам'ятайте - найголовніше не здати вантаж, а своєчасно і без втрат отримати його в Росії. Наші поради допоможуть вам отримати вантаж вчасно і в цілості. 
На що звернути увагу, вибираючи перевізника? 

Обираєте брокера? Рекомендую звернути увагу сюди: http://timgroup.kz/brokerskie_uslugi.
Надійний брокер за доступною ціною.

Нав'язливість послуг перевізника 
З особливою обережністю ставитеся до агентам, які нав'язують вам свої послуги в готелях, на пляжах і в інших, мало придатних для цього, місцях. Великі, надійні компанії не користуються таким, сумнівним способом залучення клієнтів. 
надійність компанії 
Дізнайтеся, як давно існує компанія-перевізник. Ознайомтеся з відгуками попередніх клієнтів, дізнайтеся, чи не було проблем відправкою, затримок на митниці з вини перевізника. 
По можливості, попросіть показати, як зберігається вантаж перед відправкою. Порядок і акуратність поводження з вашим майном - важливі критерії якості роботи перевізника. 
Як отримати вантаж у Росії 
Обов'язково дізнайтеся, яка організація видасть ваш вантаж в Росії. Добре, якщо вантаж на всьому шляху проходження знаходиться «в руках» однієї компанії. Дозвіл всіх питань у цьому випадку відбувається набагато простіше. У будь-який момент ви завжди зможете отримати достовірну інформацію про місцезнаходження Вашого вантажу. 
Митне очищення. 
Не зайвим буде поставити питання про те, яка саме організація здійснює митне очищення вантажу в РФ. Це може бути як компанія-відправник (у разі, якщо одна компанія-перевізник і в ОАЕ і в РФ), так і незалежний митний брокер. 
Якщо ж відправник утруднюється чітко відповісти на ваше запитання, це не може не насторожувати. У разі небажання назвати митного брокера, ймовірно вантаж йде за не цілком легальних схемах. Використання «сірих» схем може вплинути на надійність і привести до зриву термінів доставки або втраті товару на митниці. 
документи 
Правильно оформлені документи мають велике значення. Навіть якщо вони вам і не потрібні (наприклад, ви відправляєте щось не на продаж, а для себе). Поставити запитання перевізнику, - які саме документи вам нададуть? 
Уточніть, чи буде це просто накладна для перевезення або ж це буде повноцінний документ з номером вантажної митної декларації - ВМД, за якою була здійснена митне очищення вантажу? 
У другому випадку ви можете бути впевнені, що вантаж легально пройде митне оформлення в Росії. 
Страховка і відповідальність перевізника 
Якщо вам пропонують застрахувати вантаж, то дізнайтеся, хто саме буде здійснювати страховку. Мало хто з міжнародних страхових компаній працюють з Росією. Зазвичай, відповідальність надійних страхових фірм кінчається при перетині кордонів РФ. 
Дізнайтеся номер поліса і всі умови, на яких пропонують застрахувати ваш вантаж. 
Обов'язково зверніть увагу на відповідальність перевізника за Ваш вантаж. 
Яку компенсацію ви отримаєте при втраті або пошкодженні вантажу? 
Як правило, якщо вантаж додатково не застрахований, то ця компенсація становить стандартну величину - 20 USD за кілограм вантажу. 

Якщо ж вам потрібна додаткова страховка, то обов'язково уточнюйте, хто і в які терміни буде компенсувати понесений вами збиток? 
Тут можливі два варіанти: 
Варіант 1. Відповідальність за 100% вартості вантажу бере на себе компанія-перевізник і виплачує компенсацію негайно при виявленні втрати або пошкодження вантажу 
Варіант 2. Виплату вам доведеться вимагати з третього боку - страхової фірми, на умовах страхового договору цієї фірми.

Просмотров: 1018 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz