Пятница, 26.04.2024, 14:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 15 » Як вибрати хостинг
09:50
Як вибрати хостинг

Якщо ви не знаєте, який вибрати хостинг і як, то зверніть увагу на наступні рекомендації. 

1. Час присутності на ринку надання хостинг послуг. Якщо фірма в даному бізнесі давно, то це викликає деяку довіру. 

2. Прийнятне співвідношення ціни і якості наданих послуг. Самі посудіть, якщо вам пропонують необмежені можливості, наприклад, дискового простору за дуже низьку ціну, то це викликає підозру. Нічого необмеженого не існує. 

3. Зверніть увагу на роботу служби підтримки. В хороших хостинг компаніях завжди працює онлайн служба підтримки, з якою можна зв'язатися в будь-який час доби. Так само є можливість зв'язку по електронній пошті, телефону. Є адресу компанії. 

4. Зверніть увагу на дисковий простір, який надає фірма. А також на кількість баз даних MySQL і сайтів, які можна розмістити. 

Рекомендації по хостинг провайдерах ви знайдете тут: хостинг сайтов .

5. У фірми має бути достатня кількість різних тарифних планів. Сайти створюються під різні потреби. Навіщо нам платити за утримання 10 сайтів, якщо нам потрібен лише один. З часом, коли відвідуваність сайту дуже сильно виросте, нам знадобиться виділений сервер. Подивіться, чи є у вашої хостингу компанії такі пропозиції. 

6. Хороші фірми надають невеликий тестовий період. Так що ви можете оцінити роботу. 

7. Можна ще подивитися на те, скільки трафіку на сайт дозволяє компанія. Якщо у нас віртуальний хостинг, то там, як правило, є обмеження, при перевищенні яких вам можуть запропонувати виділений сервер. 

Це основні моменти, як вибрати хостинг, на які потрібно звернути увагу, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Також ви можете подивитися і на ці параметри: 

час відгуку (перевірити можна тут: host-tracker.com, webwait.com); 
стабільність і стійкість
доступ по FTP. Про настройку FTP почитайте в даній статті. 
Ви також можете вибрати хостинг десь за кордоном, наприклад, в Америці. Там звичайно ж умови кращі, та й у хороших компаній набір послуг набагато багатше (в деяких випадках це і дешевше). Але тут є потужний недолік: все англійською мовою. А новачки неминуче будуть стикатися з різними проблемами при роботі з хостингом. А щоб їх вирішити, потрібно звертатися в службу підтримки. Тому нам це не підійде.

Просмотров: 1427 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz