Пятница, 26.04.2024, 23:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 14 » Як вибрати хорошу чоловічу сорочку?
13:57
Як вибрати хорошу чоловічу сорочку?

Недавно мені пощастило познайомитися з одним з найсильніших юристів Нижнього Новгорода. Під час нашої бесіди, з серйозним виглядом, я викладала суть справи. А він, як тільки дізнався про характер моєї діяльності, відразу перевів тему, і задав найпоширеніший чоловічий питання, яке мені доводилося чути: 

- «А де у нас в місті можна купити хорошу сорочку?» 

Розуміючи, що відбутися жартами не вийти, але і піти від відповіді теж не вдасться, стала задавати навідні запитання, щоб дати можливість зрозуміти, що однією назвою магазину не відбудешся. І якщо навіть черкнешь адреса бутика, то не факт що саме цьому чоловікові місцеві сорочки припадуть до вподоби. 


Ах якби ви знали, вельмишановні чоловіки, скільки нюансів виникає при виборі цього елемента гардероба, ви б назавжди забули це питання в теорії. І замість того, щоб безпредметно копити адреси магазинів, краще б підійшли до пошуку коханої сорочки трохи з іншого боку. 


На що чоловік звертає увагу під час покупки? 
на ціну 
на колір 
на довжину рукава 
в кращому випадку - чи підійде вона до костюма і краватки? 

Дуже часто в ці моменти присутній жінка, яка спираючись на свій смак також вносить свою лепту в процес вибору. Тому вже нікого не дивує на чоловіках сорочка рожевого кольору, в дрібну смужку з краваткою фіолетового кольору. І весь цей різнобарвний наряд призначений для серйозної посади, а також переговорів на серйозному рівні. І ніяк не менше поста топ-менеджера у великій міжнародній компанії. 

В даному випадку повну невідповідність цілей, та ще без урахування особливостей зовнішності самого чоловіка. Дуже часто доводиться спостерігати, коли колір комплекту яскравіше зовнішності його власника. А це завжди програшний варіант, особливо у випадках, коли людині важливо впливати. 

Адже коли колір яскравіше ніж потрібно - особистість ставати вторинна, а одяг зрадницьки виходить на перший план. Для оточуючих це сигнал того, що перед ними людина, яка ховається за зовнішньою атрибутикою. Виникає підсвідоме недовіру. 

Впевнена, наслідки такої помилки ясні всім.

Придбати гарну якісну сорочку можна тут: сорочки по меркам .
Завжди широкий вибір гарних сорочок за доступними цінами.

колір 

Це перший фільтр для відбору своїх речей завжди і для всіх. Заходимо в відділ одягу, і широким пильним поглядом з'ясовуємо - чи є в цьому магазині наші кольори, чи ні. Причому важливий не стільки колір, скільки відтінок. Для цього потрібно знати свій природний колорит (цветотип) і орієнтуватися в відтінках кольору. Значення має: 
холодний він чи теплий 
насичений або ненасичений 

Якщо ви без проблем вміє орієнтуватися в цих характеристиках - прийміть мої щирі вітання. Якщо виникають складнощі, і запитати нема в кого - купіть індивідуальну колірну палітру Орні, і беріть з собою на шопінг. Вона допоможе легко і швидко визначити потрібний колір в максимально короткий час. 

Отже, якщо в даному відділі присутні потрібні нам кольори - залишаємося і вивчаємо асортимент далі. 


силует 

Цікавимося у продавців на тему моделей і фасонів. 

Сучасна тенденція у нас така - стрункий чоловічий силует без зайвого об'єму. 

Всіх своїх клієнтів-чоловіків я привчаю до приталеного типу сорочкам. Для будь-якого типу фігури. У будь-якому віці. 

Навіть якщо животик вже намічений. В об'ємній, класичної сорочці він (животик) менше не стане, повірте. 

А ось загальне враження від приталенной сорочки в рази краще з усіх боків. 

Чому? 
смотрится завжди акуратно 
силует стає ще більш мужнім 
дружини пищать від захвату, побачивши своїх чоловіків 
сучасно без зайвих слів 
мінус пару кілограм (візуально, звичайно ж) 
сексуально і притягує погляд 
під костюм зручніше носити, за рахунок відсутності зайвої тканини 

Переконливо? Тоді пробуємо. 


розмір 

Ось тут повний бардак. 

Коли людина носить одяг не свого розміру (за моїми особистими спостереженнями), то це сигнал того, що він мислить себе більше і важливіше (у всіх сенсах), чим є насправді. 

Так, так - це комплекси, які видно оточуючим! 

У будь-якому випадку подібні помилки сильно псують зовнішній вигляд чоловіка. Роблять його безформним і розмитим по всіх контурах. 

Пізніше, така втрата форми впливає і на прийняття рішень. 

Тому, якщо хочете, щоб ваш чоловік приймав правильні рішення - допоможіть йому вибрати сорочку правильного розміру. 

Свій розмір визначається не по бирці, а по тому, як вона «сіла». Шов втачіванія рукава повинен бути на одному рівні з плечем. 

Під час примірки сорочки чоловіка потрібно попросити зробити різні рухи руками (обняти себе, представити за кермом), щоб визначити ступінь комфорту. В ній повинно бути зручно! 

Якщо по відчуттях приталенная сорочка «тягне», то шукайте тканину, яка в складі містить еластан. Така сорочка точно підійде. 


фактура 

Ідеально, якщо в складі будуть все ж натуральні тканини. Але не потрібно боятися невеликої кількості синтетики. Така сорочка довше зберігає свій первинний вигляд і більш практична ніж 100% х \ б. Але, в цьому питанні, рекомендую спиратися на індивідуальні відчуття. Хтось навіть 5% еластану сприймає шкірою у вигляді почервоніння і свербіння. 

Сорочки із складною (об'ємної) фактурою добре підходять чоловікам з худорлявим статурою. А ось мерехтливі фактури протипоказані крупним хлопцям. Будь блиск тканини має властивість відбиття світла, тим самим збільшуючи в обсязі.

Просмотров: 1355 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz