Четверг, 25.04.2024, 02:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 22 » Як вибрати якісні протипожежні двері
00:04
Як вибрати якісні протипожежні двері

Факти - річ уперта, як і статистика, яка говорить про те, що більша частина побутових пожеж відбуваються з вини людини, внаслідок його недбалості або нехтування правилами пожежної безпеки. 


І якщо забезпечити їх дотримання, а також підтримувати в належному стані електропроводку та побутові прилади в особистому просторі людині цілком під силу, то контролювати ці фактори за межами квартири - більш проблематично. А, отже, людина може стати заручником обставин і постраждати абсолютно невиправдано, наприклад, від загоряння в під'їзді. 


На щастя, безвихідних ситуацій не буває. Найбільш адекватним вирішенням питання безпеки свого життя і майна є установка спеціальних протипожежних вхідних дверей. 

Обирати протипожежні двері я рекомендую тут: противопожарные двери петербург
Двері високої якості за доступними цінами.

Сучасний ринок аналогічних товарів багатий подібними пропозиціями. Але не всяка двері, заявлена ​​як протипожежна, є такою. 


Таким конструкціям властива герметичність, яка перешкоджає попаданню всередину приміщення небезпечних продуктів горіння, а також металевий каркас, здатний при дії високих температур зберігати вихідну форму. Зазвичай такі двері мають цільний корпус, всередині якого знаходиться наповнювач, виконаний з негорючих матеріалів. Всі замикаючі пристрої протипожежних дверей також не деформуються під дією вогню. В асортименті багатьох магазинів представлені двері не тільки з металу. Моделі з дерева, скла, алюмінію також володіють протипожежними властивостями. 


Забезпечити виробу такі якості може лише надійний виробник, у якого все виробництво оснащене спеціальною технікою, що дозволяє виготовляти саме протипожежні двері. В умовах кустарного виробництва контроль над якістю продукції досить сумнівний. 


ТОВ "Захисні Конструкції" - компанія, яка є прикладом такого виробника. Великий досвід роботи, кваліфікований робітник складу, наявність цехів з усім необхідним обладнанням (різні преси, зварювання, ножиці, покрасочная апаратура, верстати), склад з широким асортиментом продукції є вагомими перевагами даної компанії. Весь модельний ряд протипожежних дверей, а також технологічний процес в цілому, пройшли процедуру сертифікації і мають документальне підтвердження високої якості та відповідності встановленим нормам безпеки. Так що, купуючи таку продукцію, ви можете бути впевнені в її високій якості. Не варто купувати протипожежні двері китайського виробництва. У зворотному випадку ви ризикуєте купити двері, які не впораються зі своїми функціями.

Просмотров: 1060 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz