Четверг, 25.04.2024, 06:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 5 » Як вибрати дренажний насос?
21:59
Як вибрати дренажний насос?

Перш ніж перейти в до вибору, необхідно розібратися, що таке дренажний насос і для чого він призначений. Це питання ми і розглянемо в сьогоднішній статті. 

Відкачка води є проблемою, яка регулярно вирішується власниками заміських ділянок і будинків. Кращий засіб для її вирішення - дренажний насос. З його допомогою можна без особливих проблем видалити рідину або ж рідкі суміші як з поверхні землі, так і з-під землі. Такий пристрій задіють і для відкачування зайвої рідини з підвалів, земельних ділянок, будівельних котлованів і побутових каналізаційних трубопроводів, для підтримки рівня води в водоймах і для зрошення теплиць. 

Головний плюс дренажного насоса полягає в тому, що, маючи відносно невеликий напір, він має високу швидкість перекачування рідини. При цьому даний пристрій витрачає незначну кількість електроенергії. 

Придбати насос недорого можна тут: купить насос.
Завжди широкий вибір якісний насосів за низькими цінами.

Щоб вибрати дренажний насос, перш за все Вам потрібно знати: 

1. З якою водою працюватиме пристрій: чистої або брудної? 

2. Який обсяг перекачується рідини? 

3. Яка глибина занурення? 

4. Який рельєф поверхні, з якого потрібно буде відкачувати рідину? 

Крім перерахованих вище критеріїв, найважливішими параметрами вибору, є такі показники, як продуктивність і напір насоса. 

Продуктивність показує, який напір води здатний перекачати насос за од. часу. Тобто наскільки швидко дренажний насос зможе видалити рідину з поверхні. 

Напір - це показник того, на яку висоту насос здатний підняти воду. Цей показник у дренажних насосів зазвичай невеликий. 

Важлива характеристика - це потужність. Саме цей показник визначить оптимальність використання обраного вами агрегату. А от вибір безпосередньо моделі насоса напряму залежить від стану поверхні, на якій буде монтуватися насос. 

Відмінною особливістю дренажних насосів - наявність поплавкового вимикача. Як тільки рівень води досягає максимального, система автоматично відключається. Тому перед установкою пристрою обов'язково прослідкуйте, що нічого не заважає вільному ходу вимикача.

Не менш важливі характеристики при виборі дренажного насоса - показники експлуатаційної безпеки, потужності, в поєднанні з продуктивністю, а також надійність і тривалий термін служби. Орієнтуватися потрібно і на основі того, яку рідину ви збираєтеся відкачувати - чисту або рідку суміш. Розібратися в цьому допоможе паспорт насоса, в якому зазначаються допустимі розміри твердих суспензій в рідини (до 60 мм). В ідеалі нанос здатний відкачати і чисту, і мулисту рідина з домішками.

Просмотров: 1324 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz