Пятница, 29.03.2024, 14:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 29 » Як вибрати дитячий одяг?
22:40
Як вибрати дитячий одяг?

Одяг для дитини - це не тільки веселенькі платтячка і красиві брючки, одяг розвиває у дитини смак, допомагає у вихованні, вчить висловлювати свою індивідуальність. Якщо одяг для новонароджених - це в більшості випадків тактильні відчуття, то після року одяг стає невід'ємною частиною розвитку дитини.

Як вибрати дитячий одяг?
Привчати одягатися зі смаком варто не тільки дівчаток, хлопчикам це почуття теж обов'язково необхідно прищеплювати. Здійснювати покупку дитячого одягу найкраще з дитиною, якщо дитина вибирає одяг, яка, на ваш погляд, позбавлена ​​смаку, ви можете відібрати декілька варіантів самі і запропонувати дитині вибрати один із запропонованих вами. Такий досвід буде корисний і вам і малюкові.

Купуючи одяг потрібно обов'язково перевірити чи не тисне вона дитині під пахвами, чи зручно йому горловина, бажано купувати одяг на розмір більше, адже вже через місяць вона буде дитині впору, а через два вже замала.

Замовляйте якісний дитячий одяг прямо від виробника тут: детская одежда оптом. Завдяки тому що нема посередників ціни значно нищі і одяг в ідеально новому стані.

При виборі одягу для дітей молоді батьки часто користуються стереотипами. Хлопчик - чорно-синьо-сірі тони, дівчинка - біло-червоно-рожеві. Однак це не зовсім правильно, адже колірний спектр дуже багатий, привчайте дитину бути сміливішими і яскравіше. Експериментуйте з квітами, нехай малюк з дитинства звикає до яскравих відтінків і різноманітному колірному ряду. Колір одягу здатний впливати на настрій і психологічне самопочуття, якщо ви правильно kak-vybrat-detskuyu-odezhduподберете кольору, то пустун буде більш спокійним, а флегматичний дитина розворушити.

Одяг для дітей повинна бути вільного крою, щоб дитині в ній було зручно рухатися і грати, стежте також, щоб застібки були зручні, це дозволить дитині самостійно одягатися і роздягатися, а також допоможе розвитку дрібної моторики. Дитячий одяг обов'язково повинна бути виготовлена ​​з натуральних матеріалів, від цього залежить комфорт і здоров'я вашого малюка. Не варто економити на дитячому одязі думаючи, що дитині все-одно, використання синтетичних матеріалів з раннього дитинства може привести до появи різного роду алергії і висипань на тілі.

Пам'ятайте, одягати своє чадо необхідно зі смаком, цим ви не тільки прищепите йому почуття стилю з дитинства, але і самі будете намагатися відповідати своєму модному дитині. Адже так іноді не хочеться робити макіяж і зачіску, вдягати красиву спідницю і блузку, збираючись на прогулянку з малюком, але як можна виглядати погано і не доглянуте коли поруч з вами такий стиляга ?!

Просмотров: 729 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz