Пятница, 19.04.2024, 19:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Як вибрати бурову установку
15:06
Як вибрати бурову установку

Якщо Вам необхідно для своїх потреб купити бурову установку, Ви обов'язково зіткнетеся з проблемою її вибору. Справа в тому, що ринок бурового устаткування досить широкий і пов'язаний, в тому числі, з метою буріння, а також з безліччю інших чинників, наприклад, дислокації майбутньої свердловини, способу пересування і особливостям ландшафту в зоні буріння. А бурова установка, на відміну від агрегату або верстата, з'єднує в собі все необхідне для буріння свердловини, що спрощує роботу, але ускладнює вибір. З цієї причини, перш, ніж звернутися до виробників бурового обладнання, необхідно на місці визначити вид бурових установок, який оптимально підійде для Ваших робіт. 

Обирати бурову установку я рекомендую тут: буровые установки обратной циркуляции воздуха
Якісні елітні бурові установки за доступною ціною.

Наприклад, якщо Вам необхідно пробурити свердловину глибиною до трьохсот метрів, то Ви можете купити бурову установку УРБ-2А2, яка встановлюється на вантажний автомобіль типу КамАЗ, Урал і ЗІЛ. Тут ми впритул наближаємося до наступного нюансу вибору установки. Не можна забувати про те, що бурова установка може бути стаціонарним або мобільним. Пересувна бурова установка вимагає менше обслуговуючого персоналу і, зрозуміло, зручніше - її дислокацію можна змінити швидше. Однак більшість самохідних бурильних установок використовуються в першу чергу для розвідувальних цілей, і глибина їх свердловин найчастіше не перевищує п'ятисот метрів. 

Якщо Ви припускаєте використовувати бурильне обладнання саме так, або ж Вам необхідно бурити свердловини до підземних вод (наприклад, для дачних селищ, котеджів і пр.), то Вам можна купити бурову установку УРБ-2А2 або УРБ-3А3. Це самохідні бурові установки розвідувального буріння обертального типу. Відмінною особливістю цих установок є їх універсальність, яка доповнюється тим, що обертач можна замінити шнеками у разі м'якого грунту (вони створені для геофізичного та розвідувального буріння). Таким чином, якщо, припустимо, купити одну бурову установку УРБ-2А2, можна спростити собі роботу, не змінюючи апарат при переході до іншого типу грунту. 

Нерідко виникає наступна проблема: в процесі роботи змінюються ландшафтні та погодні умови, можлива зміна грунту і просто виникає необхідність бурити свердловини іншого типу. У такому випадку те бурове устаткування, яке Ви купили раніше, може не підходити. Що ж робити? Продаж бурових установок, які не вимагаються на справжній момент, за меншу вартість і подальша покупка нового бурового обладнання спричинить непробачні витрати фінансів і часу, а збирати у себе бурові установки, які можуть ніколи більше не знадобитися, може дозволити собі не кожен. У такому випадку ідеальним варіантом для Вас стане лізинг бурового обладнання. Такий сервіс прийнятий в багатьох компаніях, необхідно лише уточнити умови і переконатися, що для Вас вони підходять. 

І не забувайте, що робота з буріння свердловин досить складна, потребує ретельного аналізу всіх факторів і скрупульозної підготовки бурової установки. Будь несправність може загальмувати і навіть погубити всю роботу. Щоб цього не сталося, необхідно стежити за станом бурового устаткування і вчасно купувати бурові запчастини. Зрозуміло, якщо є можливість, краще купувати запчастини там же, де Ви власне купили бурове обладнання.

Просмотров: 1258 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz