Суббота, 20.04.2024, 15:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 15 » ЯК ВИБРАТИ будівельну компанію
10:00
ЯК ВИБРАТИ будівельну компанію

Ремонт неможливо закінчити, а можна тільки зупинити. Це відоме правило, не вселяє оптимізму в разі необхідності капітального ремонту. Адже якщо невеликий косметичний ремонт ще під силу здійснити власнику самостійно, то капітальний вимагає професійного підходу. Яким же чином знайти дійсно класних фахівців, а не халтурників-аматорів? 

Існуючі варіанти вибору будівельного підрядника включають: приватних майстрів, будівельну бригаду і ремонтно-будівельну компанію. Остання розташовується у власному офісі, має юридичну адресу та здійснює роботи за заздалегідь затвердженим договором. 

Розберемося в перевагах будівельної компанії. 

По-перше, ремонтно-будівельна компанія надає юридичні гарантії на проведені роботи. 

По-друге, робота з компанією передбачає укладання договору, що включає кошторис на матеріали та будівельно-ремонтні роботи. 

По-третє, штат компанії представлений широким колом фахівців самих різних спеціалізацій. При необхідності залучення субпідрядника, компанія несе відповідальність за його роботу. 

По-четверте, матеріально-технічна база будівельної компанії включає найсучасніше професійне обладнання. 

Будівельну компанію можна обрати тут: строительная компания.
Широкий вибір великих та недорогих компаній.

По-п'яте, наявність постійних постачальників будматеріалів у компанії гарантує якість ремонту. А можливість оптової закупівлі таких матеріалів дозволяє знизити витрати клієнта. 

По-шосте, при зверненні в будівельно-ремонтну компанію вам надається персональний менеджер, який курує весь спектр робіт, як до укладення договору, так і після. 

Після того як переваги будівельної компанії стали очевидні, залишається питання про критерії вибору конкретного ісполнітеля.Первим критерієм, з якого потрібно починати вибір, є сайт компанії. Максимальна інформаційна насиченість, якість дизайну, платний домен, висока оновлюваність, наявність контактних даних - ось основні параметри оцінки сайту. 

Після віртуального знайомства переходимо до реального: солідна компанія має постійний офіс з відповідним оформленням. 

Далі слід ознайомитися з якістю робіт безпосередньо на місці поточного ремонту. Компанія, впевнена в своїх силах, без проблем надасть вам таку можливість. 

Уважно вивчіть договір, особливо розділ про гарантії і зобов'язання сторін. Перегляньте приклади кошторисів на ремонт, здійснений (або здійснюваний) на. 

Поцікавтеся інформацією про партнерів компанії. Надійні партнери - гарантія репутації компанії.

Просмотров: 1361 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz