Пятница, 26.04.2024, 23:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 17 » Як вибрати брокера і не помилитися
15:08
Як вибрати брокера і не помилитися

Митний брокер потрібен для того, що б повністю позбавити замовника від турбот пов'язаних з декларуванням, митним оформленням вантажу та іншими іншими взаємодіями з митним органом. Брокер, усі послуги якого полягають в передачі документів декларанта митному інспектору, просто не виконує покладені на нього обов'язки, і від послуг такого посередника краще відмовитися, адже займатися взаємодією з митницею, в цьому випадку, доводиться самому замовнику, замість того, що б займатися своєю основною роботою. 

Митні брокери діляться на дві категорії: клієнтоорієнтовані і митно-орієнтовані. У тому випадку, якщо компанія вважає за краще скористатися Аутсортинг митного оформлення, відділ логістики повинен докласти всіх зусиль, щоб знайти саме клиентоориентированного брокера. Хоча знайти такого посередника досить важко, плюсів від роботи з ним буде безліч. Такий брокер ставить інтереси клієнта понад усе і роблять все можливе, щоб митний орган, при наданні йому документів, приймав потрібні для клієнта рішення (звичайно, у разі, якщо документи в повному порядку). Це дозволить організації-замовнику не тільки оптимізувати роботу відділу логістики і легальним шляхом звести до мінімуму витрати на митниці, але і гарантує відсутність несподіваних неприємностей при контролі після випуску ВМД. 

Обирати я рекомендую цього брокера: Poradnyk.kiev.ua.
Професіонали високого рівня за доступною ціною.

Описаний вище митний брокер це велика рідкість і, швидше, навіть виключення, адже практично всі брокерські компанії вибирають принцип роботи, що б зручно було не клієнтові, а митниці, т.е дотримуються таможеннооріентірованной позиції. Всі документи готуються так, що б інспектору було комфортно, і подаються в тій формі, до якої він звик. Такі дії серйозно заважають роботі компанії замовника, що в свою чергу починає так само позначатися на відносинах клієнта з постачальником, який змушений складати документи, які зручні для інспектора. Становище ускладнюється, якщо використовується електронна система, прийнята у великих закордонних компаній, адже в такому випадку документи не підлягають коригуванню. Таким чином, замість того, що б сприяти якнайшвидшому оформленню документів на митниці, брокер тільки затягує і ускладнює процес. Крім того, такі «помічники» схиляють декларанта до фальсифікації, а такі дії передбачають відповідальність вже з боку кримінального кодексу.

Просмотров: 1060 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz