Пятница, 19.04.2024, 08:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Як вибрати блокнот
12:31
Як вибрати блокнот

Щоб ваш вибір був успішним, слід звернути увагу на основні характеристики блокнота, від яких залежить його якість і функціонал.

Колір 
Зверніть увагу на кольорову гаму блокнота, віддаючи перевагу своїм улюбленим квітам. Пам'ятайте, що цей вірний помічник буде довгий час жити вашим життям, тому у нього повинна бути приємна вам «зовнішність». 
Розмір 
Перше, про що слід подумати, це величина блокнота, який вам потрібен. Якщо ви збираєтеся носити його з собою, тоді зупиніть свій вибір на блокнотах А5 або А6 формату, які не будуть займати багато місця і сильно утяжелять вашу сумочку. 

Обирати блокнот я рекомендую тут: блокноты.
Зручний пошук та допомога у виборі.
Якісні блокноти за доступними цінами.

Палітурка 
Одна з важливих характеристик блокнота - це тип палітурки. Саме від нього залежить, не розпадеться чи ваш блокнот після кількох місяців служби. Блокноти з Термопалітурка (тобто, ті, у яких сторінки тримаються на клеї) найменш практичні, так як дуже часто вони починають «втрачати» сторінки. Оптимальний вибір - це блокноти з палітуркою на пластикову пружину. 
Папір 
Тут граничне увагу слід віддати тому, чим ви найчастіше пишіть. Якщо це олівець або звичайна кулькова ручка - тип паперу не має критичного значення. Але якщо ви віддаєте перевагу гелевим або чорнильною ручкою, купуйте блокнот з добре проклеєного папером. Так само існують блокноти з папером для конкретних цілей, наприклад, акварельного або кольоровим папером. 
Функціональність 
Якщо ви мрієте про блокноті, який прослужить вам довгий час, зверніть також увагу на наявність у ньому змінних блоків. Тоді ви зможете замінювати списані частини новими, додаючи чисті аркуші для роботи. 
Вибираючи блокнот, зверніть в першу чергу увагу на його цільове призначення. Від цього залежить тип паперу, розмір блокнота. Також не забудьте перевірити надійність палітурки і можливість додавати в нього нові блоки. Тоді ваш помічник надасть вам довгу та приємну службу.

Тепер вам відомо Як вибрати блокнот

Просмотров: 1188 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Андрій  
0
А печать на блокнотах можно заказать здесь - https://promorechi.com.ua/product-category/personalnyye-aksessuary/bloknoty-i-yezhednevniki/

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz