Суббота, 20.04.2024, 08:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 16 » Як розважитися без Інтернету? 10 способів зайняти себе поза Cети
15:48
Як розважитися без Інтернету? 10 способів зайняти себе поза Cети

Відірватися від Інтернету непросто. Тому як в Мережі для кожного знайдеться своя віддушина, втративши яку, постає питання: «А чим же я можу зайняти себе сам?». 

  Якщо ви не з іншої планети, то повинні розуміти, що з усього часу, проведеного в Інтернеті, недаремним буде мінімум. Тому нижче наведена маса справ, якими можна зайнятися, виходячи і не виходячи з дому! 

Можна підняти настрій і в інтернеті, наприклад тут: прикольные фото
Картини з гумором, неочікувані і іноді безсоромні випадкові фото.

  1) Для початку можна влаштувати удома веселий ремонт з перестановкою, прибиранням, створенням абажурів, поличок і незвичайних фіранок, для створення яких вам доведеться сходити в магазин або sekond-hand, накупити красивою тканини і потім зшити за вашим же ескізом, який перед цим ви намалюєте на власноруч збитому мольберті з куплених у ринку на барахолці палиць і дощок. Слабо, а? 

  2) Пригадайте, які чудові речі ваша бабуся може витворяти спицями або гачком! Це набагато легше, ніж здається! Спиці, пряжа і бабуся - все, що вам потрібно. Через брак трьох складових, їх обов'язково потрібно знайти! Можна взяти чужу бабусю. Потім зв'язати полшарфа і один носок, томно зітхаючи і крадькома дивлячись на комп'ютер. 

  Вам не подобається таке спокійне проведення часу? Я зараз фиркну! А согбенная спина, підпертий підборіддя і «упоротий» погляд в монітор - це рух? Ні. От і не бурчіть поки. Вона ще буде. 

  3) Ще можна надіти чорну шапочку, крадькома вийти з квартири по стінку, кокнуть бабулю, яка привіталася з вами (залишити її для пункту номер 2), і дійти до найближчого квіткового магазину, але легше - аптеки. Там непомітно зрізати паросток від квіточки, ну або чесно купити цибулину вподобаного вам рослини і плекати ваше зелене чадо в розписаному вами фарбами горщику. 

  4) Мені здається, чи всі їдять якусь ту банальщину? Пельмені, макарони, суп? Прибрати цю нечисть зі столу царя! Нам потрібні, як мінімум, імбирні печеньки з кольоровою глазур'ю. Будь рецепт потрібно вичитати в книжковому магазині або підглянути на телевізорі. Через те, що це нескладно, але довго і весело, до компа вам повертатися захочеться не скоро. Хіба що гордо викласти фотографії своїх вкусняшек. 

  5) Захоплюватися іншими все життя - нерозумно. Захоплювалися і захоплюйтеся собою! Запросіть друзів (сім'ю, близьких) і подбейте їх масово складати вірш або пісню. Одна умова: лазити в інтернет і шукати риму - нечесно. 

  6) Щось підказує мені, що культуристи за компом сидять не часто. Тому розтягнутися на завбачливо пропилесосенний килимі і качнути своє в майбутньому прекрасне тіло - завжди не зайве! До речі, тут ще маса варіантів: побігати навколо машин у дворі, перестрибувати собак у парку, підтягуватися на турніку, записатися в басейн або на фітнес і втілювати мрії про «здоровому дусі в здоровому тілі»! 

  7) Поки ніхто не бачить, всім жінкам терміново прийняти ванну, покрити себе масками з голови до ніг, сходити до косметолога і на масаж, загалом, терміново карколомно виглядати. І потім здатися всім! 

  8) Незалежно від того, на самоті ви чи ні, влаштуйте фотосесію! Собі, коту, їжі і всьому коханому, що знаходиться поруч! І ні в якому разі не зберігайте ці фотографії на комп'ютері. Тільки друк і розвішування на стінах, створення оригінальних і незвичайних фоторамок і створення власного величезного, приголомшливого фотоальбому, який ви за чаюванням будете показувати своєму коту та іншим друзям. 

  9) Думаю, що скоро виразно чийсь свято. День варення, День Повітряного десантника, День Дня. Загалом, пора зайнятися подарунками. Робити, ходити по магазинах, вибирати, упаковувати, піч на додачу торт і дарувати! 

  10) Зверніть увагу на ваші непотрібні і старі речі. Їх, по-перше, можна переробити (зі старого светра однією лівою можна вирізати і зшити круті рукавиці), а по-друге, їх можна віддати в дитячий будинок (бо тільки для вас вони старі і непотрібні, а для когось дуже навіть нові і неодмінно потрібні). Ну а якщо це вже порядна мотлох, то відправити на смітник найближчій поштою. 

Мені навіть трохи незручно нагадувати про те, що можна взяти в руки книги, які чекають вашого прочитання. Сходити в кіно або подивитися фільми вдома. Послухати музику або сходити на концерт. Сходити в кафе, ресторан, бар. Пограти в більярд, боулінг (і все це можна зробити вдома, якщо дуже захочеться!) Або з дітьми. Сходити в музей, в цирк, на виставку. Взяти напрокат велосипед. Змайструвати шпаківню. 

  Почати збирати гроші і виїхати на тепле море. Заховати цукерковий скарб і підкинути знайомим дітям карту. Знайомитися з людьми. Закохатися. 

  А втім, краще сісти, обійняти кота (якого обов'язково треба завести!) І просто подумати, як багато ви втрачаєте веселого і гарного реального, промінявши на непотрібне віртуальне. Зробіть це. Думаю, ви будете пишатися собою. І вами теж будуть пишатися. Хоча б ваш кіт.

Просмотров: 1170 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz