Четверг, 28.03.2024, 14:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 6 » Як розкрутити сайт
14:30
Як розкрутити сайт

Отже, ви створили сайт, наповнили його унікальним і цікавим контентом. Тепер можна і про просування задуматися. Спробуємо розібратися, як можна залучити відвідувачів на новий сайт. 

Всім відомо, сайт виконує свої завдання тоді, коли у нього є відвідувачі, які переглядають сторінки, читають тексти, підписуються на розсилки, оформляють замовлення - тобто роблять все, що очікує від них власник сайту. 

Взагалі, способів, за допомогою яких люди можуть прийти на сайт - перейти за посиланням або ввести адресу сайту в рядку браузера. Залежно від способу джерела трафіку можна поділити на 3 групи: type-in, пошукові системи і каталоги, що посилаються ресурси. 
Тепер розберемо кожний з них детально. 

Рекомендую замовити професійну розкрутку тут: продвижение сайтов .
Швидко, якісно і надовго, а головне що ціни не кусаються.

Type-in трафік 

Люди вводять в адресному рядку браузера url вашого сайту і таким чином переходять на сам сайт - це і є type-in трафік. 

Щоб збільшити частку такого трафіку - роздавайте візитки, листівки зі спецпропозиціями, можна дати рекламу на радіо і ТБ, скрізь повинна бути відсилання до вашого сайту. 

Взагалі хороша частка type-in трафіку говорить про те, що проект популярний, що одні й ті ж люди заходять на сайт, читають, спілкуються, пам'ятають напам'ять адресу сайту (подбайте, щоб адресу вашого сайту легко запам'ятовувався) або додають його в «Вибране» . 

Пошукові системи та каталоги, або пошуковий трафік 

Пошуковий трафік - це основа існування більшості сайтів. Найчастіше інформацію люди шукають самі в мережі, коли виникає така необхідність. І завдання будь-якого власника сайту зробити так, щоб його сайт легко перебував пошуковими системами. 

Як можна отримати пошуковий трафік для молодого сайту: 

Складіть семантичне ядро - ті ключові слова, за якими хочете, щоб знаходили ваш сайт. Семантичне ядро має складатися з среднечастотних, низькочастотних і високочастотних запитів та складено на основі реальної статистики пошукових запитів, а не «з голови». 

Перевірте, щоб всі ці запити були в тій чи іншій мірі враховані на сайті (вказані в Title, Description, прописані в атрибутах «alt» до картинок, використані в заголовках і самих текстах і ін.). 

Додайте інформацію про свій сайт в пошуковики і каталоги, використовуючи в описі ключові слова. Найкраще для цього підійде реєстрація в каталогах - особливо добре допомагає поліпшити видимість сайту у видачі по середньо-і низькочастотних запитах. 

Щоб сайт НЕ провисав, очікуючи, коли ж на нього рине трафік з органічної видачі, скористайтеся контекстною рекламою - купите розміщення інформації про ваш сайт на сторінках з результатами видачі. Уже через 3-5 днів така реклама дозволить отримати довгоочікуваних цільових відвідувачів, навіть по високочастотних запитах. 

Посилання з сайтів

В окрему категорію дане джерело трафіку винесений, т.к. «Історично» це був один з перших джерел відвідувачів. Колись дуже давно, коли пошукові системи були ще маленькими, вебмастера просто рекомендували один одному цікаві сайти, ставлячи на них посилання на своїх сторінках. Користувачі бачили ці рекомендації і, якщо рекомендація була їм цікава, переходили по ній. 

Зараз пошуковий трафік і посилальний нерозривно пов'язані. Алгоритми ранжування пошуковиків враховують кількість і якість посилаються ресурсів, при цьому, чим менше комерціалізований запит, тим вище вплив посилальної маси. 

Найкращим способом отримати посилання на сайт стане створення дійсно унікального і цікавого контенту. Такого, якого більше немає ні в кого і який власники інших ресурсів будуть із задоволенням цитувати на своїх сторінках. 

По можливості попередньо повідомте Яндексу про появу оригінального тексту на своєму сайті (Вебмайстер → Мої сайти → конкретний сайт → Вміст сайту). 

Пишіть цікаві та корисні статті за своєю тематикою, розміщуйте їх у себе на сайті і давайте анонси до них в каталогах статей. 
Пишіть прес-релізи. 

Залишайте коментарі по суті в блогах, на форумах, в соц.сетях (в підпису вкажіть адресу свого сайту). 

Поекспериментуйте на тему «вірусного маркетингу». 

Знайдіть партнерів і домовтеся з ними про розміщення посилання на ваш сайт. Тільки не зловживайте купівлею посилань через біржі. 

Успішного просування та цільового трафіку! 

Просмотров: 1440 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz