Пятница, 29.03.2024, 07:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 14 » Як правильно вибрати склопакет
16:52
Як правильно вибрати склопакет

Склопакет - це герметичне з'єднання двох або більше листів скла в одну цілу конструкцію. Щоб правильно зробити вибір склопакета - треба знати, які взагалі існують склопакети і які їхні характеристики.

Якими ж бувають склопакети?
Всі представлені в даний час на будівельному ринку різновиди склопакетів можуть бути однокамерні, двокамерні, а також, в разі особливої ​​необхідності, багатокамерними. Складаються вони відповідно з двох, трьох або більше стекол. Камери в склопакеті герметичні. А для поліпшення теплоізоляційних властивостей вікна, вони заповнюються аргоном або криптоном. Вибір однокамерного склопакета або двокамерного склопакета залежить від ваших вимог до шумо- і звукоізоляції приміщення. Вважається, що у двокамерних склопакетів здатність захищати від шуму набагато вище. Зате у однокамерних значно кращі характеристики светопропускаемости. Крім того, існує кілька різновидів склопакетів, що володіють спеціальними властивостями. У їх конструкції використовуються особливі скла, які наділяють склопакети тими чи іншими характеристиками завдяки покриттю або спеціальній обробці матеріалу.

Замовити склопакет ви можете тут: http://www.izolux.ru/. Висока якість, швидкі терміни та доступні ціни роблять компанію однією з кращих у своїй сфері.

Енергозберігаюче скло - це скло з покриттям, що селективно відбиває інфрачервоні промені, які переносять тепло. Так як це покриття складається з тоненьких шарів, його прозорість майже не змінюється. Дане скло відображає теплові промені назад в приміщення. З цієї причини такі скла широко застосовуються для поліпшення теплоізолюючих властивостей вікон. Зважаючи на це такі скла набагато частіше встановлюють в склопакети. Енергозберігаючі скла випускаються з м'яким і твердим покриттям. М'яке покриття додає склу кращі теплозберігаючі властивості, але воно не стійке до дії вологи, через що таке скло не можна зберігати у відкритому вигляді протягом тривалого часу. Крім того, при їх установці в склопакети потрібно використовувати спеціальне додаткове обладнання, т. К. Потрібно в місці склеювання знімати покриття. У скла з твердим покриттям теплозберігаючі характеристики гірше, однак у нього відсутні ті недоліки, які є у скла з м'яким покриттям. З впровадження на ринок даного продукту з'являється багато забобонів, які, іноді звучать вкрай абсурдно. Одні з них, це те, що даний вид склопакета вбиває рослини в будинку. Ультрафіолет, насправді потрапляє в кімнату, простий з кімнати не виходить тепло, яке генерується зовсім іншим шляхом і має іншу довжину.

Склопакет Скло (триплекс) - багатошарове скло, усередині якого розташовується полімерна плівка або шар спеціальної смоли. Коли скло руйнується, оскільки не падають на підлогу, а залишаються прикріпленими до проміжного шару, завдяки чому воно абсолютно безпечно для оточуючих. Багатошарове скло бувають куленепробивні. Крім того, вони мають набагато кращими звукоізоляційні властивості.

Загартоване скло виходить завдяки тому, що з ним роблять додаткове термообробку. У порівнянні зі звичайними відпалених стеклами таке скло має набагато кращу термічну і механічну міцність, що забезпечується виникли внутрішньою напругою під час загартування скла. На вигляд воно виглядає як звичайне скло. Загартоване скло не можна піддавати ніякому подальшої різанні і обробці, т. К. Воно руйнується через пошкодження зовнішніх шарів. Якщо розбити загартоване скло, то воно розпадеться на дрібні осколки округленої форми, які не мають гострих ріжучих граней. Завдяки цьому таке скло безпечно для оточуючих. Застосовується при підвищених вимогах до безпеки вікон, наприклад, в мансардних вікнах.

Рефлекторне скло - світловідбиваюче скло з покриттям з оксиду металу, що наноситься на одну з його поверхонь в процесі виробництва. Таке скло захищає приміщення від ультрафіолетового випромінювання і створює ефект дзеркальної поверхні.
Скло має свої певними механічними властивостями, але головна його відмінна риса - це прозорість. З цією метою виробники надають покупцям характеристики пропускання склом світла і тепла. Прозоре скло забезпечує більшу ступінь пропускання світла і тепла, завдяки чому в приміщенні буде світло і дуже жарко в теплу пору року.

Безпечне скло при руйнуванні не може заподіяти шкоди людині. Існує кілька видів безпечного скла. Можна убезпечити скло тим, що воно буде зміцнений і при руйнуванні утворює дрібні шматки, які не мають гострих країв. Також для своєї безпеки можна використовувати багатошарові скла. Кольорове скло зберігає прозорість вікон, але при цьому пропускає менше тепла. Однак через це скло може руйнуватися, т. К. Поглинає більше тепла. У рефлекторному склі поєднуються всі переваги прозорого і кольорового скла. Таке скло пропускає сонячне світло в приміщення до 67%, але при цьому воно не нагрівається, тому що вонопоглинає стільки ж тепла, скільки і прозоре скло.
Також існують сонцезахисні плівки, які наклеюються на скло. На відміну від кольорового скла, такі плівки не тільки зменшують прозорість вікон, але ще і роблять скло міцніше.

Вибираючи нові вікна для заміського будинку, ми рекомендуємо звернути увагу на металопластикові віконну продукцію. Металопластикові профілі мають виключно високий рівень тепло- і звукоізоляції і як не самі інші підходять для установки в заміських будинках. Металопластикові вікна абсолютно безпечні в екологічному плані. З ними Ви забудете про пил, вихлопні гази і шум з вулиці. У заміському будинку пластикові вікна ПВХ як ніякі інші створять комфорт, необхідний для проживання.

Просмотров: 731 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz