Вторник, 23.04.2024, 12:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 21 » Як правильно вибрати матрац
23:52
Як правильно вибрати матрац

Як правильно вибрати матрац

Ідеальним варіантом вибору матраца є тестування його у виставковому залі. При цьому полежте по кілька хвилин на різних матрацах в тій позі в якій ви зазвичай спите. А на тому матраці, який зважилися купити полежте не менше 10-15 хвилин. 

У той час як ви лежите на боці зверніть вашу увагу на положення тазу - якщо таз провисає і стегно зрівнялося з рівнем попереку, то матрац занадто м'який для вас, якщо ж навпаки слишко видається вгору і між матрацом і попереку утворилося «вікно», то матрац слішкот жорсткий. 

У позі лежачи на спині обратіне увагу на поперек - якщо між попереком і матрацом можна без зусиль просунути руку, то такий матрац занадто жорсткий і не робить достатню підтримку для попереку. Якщо ж ви відчуваєте як ваш таз «провалився» у матрац і ноги вийшли вище рівня таза, то матрац занадто м'який. 

Майте на увазі, що компанія Breckle ® виробляє більшість моделей в кількох жорсткості, тому випробувавши кожен матрац в різних жорсткості ви зможете підібрати для себе ідеальний матрац. 

Якщо ж ваша звична поза - це сон на животі, то майте на увазі, що ви не зможете виспатися на м'якому матраці. Також вам не підійдуть матраци з настилом з пен з ефектом пам'яті. 

Також візьміть до уваги, що при виборі жорсткості матрасаа потрібно дотримуватися правила, що чим старша людина тим м'якше повинен бути матрац. 
А для людей з наруженіямі периферичного кровоображеніє або захворюваннями суставово рекомендовані максимально анатомічні матраци з піною з ефектом пам'яті (Visco memory). 

Рекомендую обирати матрац тут: fan-heater.kiev.ua.
Якісні матраци за доступними цінами.

Як же ви будете вшанували себе на ідеальному матраці? 

Лежачи на ВАШОМУ ідеальному матраці ви не зможете сказати м'який він чи жорсткий, ви будете відчувати пружність і підтримку в зоні попереку і вто же врямя не відчуватимете твердості в зоні плеча і стегна.
Лежачи на спині у вас збережуться S-подібні вигини хребта і поверхню тіла буде практично горизонтальною. 
Лежачи на боці хребет залишиться в рівному горизонтальному положенні. Ваше плече потоне у відповідній зоні матраца, тому ви не будете закручуватися «пропелером», а виїмка в районі талії буде повністю заповнена. При погляді з боку вигин вашого тіла збереже природну правильну лінію. 

Я купив новий матрац, а уменя на ньому почала боліти спина! 

Якщо ви раніше тривалий час спали не так на дуже якісних поверхнях (старі дивани, панцирні ліжка і розкладачки, просевшие матраци, дуже жорсткі або дуже м'які поверхні), то ваш хребет підстроївся під особливості сну в певній позі. 
Після того як ви починаєте спати на новому матраці хребет уві сні починає розпрямлятися, починають розтягуватися зв'язки хребта і міжхребетні м'язи, тому перший час ви можете відчувати болю в спині. 
Болі і неприємні відчуття можуть спостерігатися на протязі декількох тижнів або навіть до місяця, після чого вони безслідно проходять. 

У мене існують захворювання хребта або суглобів, що мені робити? 

У випадку якщо у вас існують проблеми з хребтом або які-небудь захворювання опорно-рухової системи, настійно рекомендуємо перед вибором матраца проконсультуватися з Вашим лікуючим лікарем і вибирати матрац виходячи з його рекомендацій. 

Обов'язково дізнайтеся у нього, який матрац вам підходить: м'який максимально анатомічний; зонірованний, який сприяє збереженню фізіологічних вигинів хребта, або ж матрац з жорсткою поверхнею без зонування.

Просмотров: 1151 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz