Суббота, 20.04.2024, 03:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Август » 20 » Як правильно вибрати чоловіче взуття
19:32
Як правильно вибрати чоловіче взуття

Матеріал виготовлення взуття. 
Матеріал, з якого зроблена пара взуття, має, найчастіше, вирішальне значення при виборі. Дорогі чоловіки, запам'ятайте, що ніякої кожзам не дасть того відчуття легкості і самодостатності, яке виникає при надяганні взуття з натуральної шкіри. 
Так, вона дорожче, ніж схожа модель із шкірзамінника, але! .. Така чоловіче взуття буде носитися набагато довше, зберігаючи пристойний зовнішній вигляд, тоді як ненатуральна пара незабаром розгубить всю свою привабливість, окрім ціни. До того ж, взуття з натуральної шкіри володіє відмінними гігроскопічними характеристиками. Тобто, ваша нога буде менше пітніти, а значить ймовірність появи шкірного грибка через потових бактерій, що часто буває при носінні шкірзамінника, зведена до мінімуму. 
Можна придбати моделі і з замші, благо вона досить легка в догляді. Але хороший замш доріг, а поганий незабаром втратить весь свій шик, огрубіє і витреться. При цьому варто врахувати, що замшева чоловіче взуття виглядає франтувато і припускає дорогий костюм як фонове оформлення. 
У будь-якому випадку, матеріал, з якого виготовлена ​​пара, не повинен мати зовнішніх дефектів: зморшок, проколів, розривів з зовнішньої або внутрішньої сторони, складок, плям і т.д. 

Обрати та придбати чоловіче взуття можна тут: мужская обувь .
Завжди широкий вибір якісного взуття за доступними цінами.

Шкіра повинна бути м'якою, але при цьому добре тримати форму. А тому, що не соромимося і сміливо тиснемо на носок пальцем (головне, подрасчітать з силою, щоб непередбачених отворів не з'явилося). Якщо через кілька миттєвостей ямка зникла, таке взуття відноситься довго. Якщо ні - відставляємо пару і переходимо до наступної. 
Підошва. 
Що стосується підошви, то краще купити чоловічу взуття, у якої вона виконана зі спеціального полімерного матеріалу, по характеристикам наближеного до гуми, але менш великовагового. Можна, звичайно, придбати модель з підошвою з ущільненої шкіри, але тоді рекомендуємо віднести пару відразу в ремонтне ательє, де вам зроблять профілактику. Процедура полягає в тому, що на поверхню підошви приклеять спеціальний зносостійкий матеріал, і ваша пара взуття прослужить набагато довше. 
Від товщини підошви залежить те, як скоро втомляться ваші ноги. Груба товста підметка, безумовно, більш надійна, але вже до кінця дня ви будете ледь переставляти ноги. А тому, кращим рішенням буде чоловіче взуття з підошвою середньої товщини. 
Шви і проклейка. 
Якщо обираєте пару на осінь або весну, а також на зиму чи літо (з нашим кліматом не вгадаєш, коли небо розверзатиме дощем), особливу увагу варто приділити тому, як проклеєна і прошита взуття. Стирчать нитки говорять про те, що шов незабаром може поповзти, і у вашому черевику збереться найближча калюжа. Про те ж саме повідомляють і «недоклейкі» між верхньою частиною туфлі і підошвою. Купити чоловічу взуття краще ту, у якої все шви рівні, віз випущених ниток, а підошва прикріплена литним методом, або ж просто дуже добре проклеєний, а в ідеалі, ще й прошита поверх. В цьому випадку вірогідність залишитися з сухими ногами набагато вище. 
Підошва повинна добре згинатися і бути в міру м'якою. Це позбавить вас від її розтріскування при перепадах температури або інтенсивної ходьбі, а також гарантує зручність пересування. 
Підйом і устілка. 
Взуття має ідеально сісти по нозі. Врахуйте, що в процесі носіння шкіра або замш дійсно мають властивість розтягуватися. От тільки відбувається це вшир, а не в довжину, як гарантують продавці. А тому купуйте модель за розміром. 
Підйом всередині туфлі або черевика повинен збігатися з підйомом вашої стопи, інакше ноги будуть швидко втомлюватися і сильно боліти. Може навіть виникнути розтягнення зв'язок, що гарантує вам больові відчуття на період в декілька днів. 
Чоловіче взуття не повинна підтискати в шкарпетці або натирати п'яту. А надто жорсткий п'ятковий шов обіцяє саме ці неприємності. 
Устілка повинна бути добре зафіксована. На поверхні не повинно виступати складок або металевих кріплень (цвяхів, скоб і так далі). Якщо часто втомлюються ноги, рекомендуємо купити чоловічу взуття з ортопедичними устілками. 
Модель і колір. 
Що стосується моделей, то їх вистачає: черевики, туфлі, напівчеревики, кросівки, кеди і навіть мокасини. Підбирати пару стоїть, орієнтуючись на те, куди і по якій погоді ви будете її носити. З кольором та ж історія - можете брати абсолютно будь-який, який приглянеться. Головне, щоб він добре поєднувався з рештою чином. Основним критерієм для цього є співвідношення темне до темного, світле до світлого, хоча, припустимі і контрасти. 
Загалом, купити чоловічу взуття не дуже складно, головне дотримуватися наших порад при виборі і не забувати, що від того, наскільки відповідально ви підійдете до пошуку своєї пари, залежить ваша хода, а значить, самопочуття, настрій і внутрішній комфорт. Легких кроків вам по життю в новій зручного взуття.

Просмотров: 1563 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz