Суббота, 27.04.2024, 02:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 17 » Як правильно підібрати обої
21:54
Як правильно підібрати обої

Найпоширенішим видом шпалер, відомим нам з давніх часів, є паперові. Їх назва говорить про склад матеріалу виготовлення, можуть бути одношарові (симплекс), двошарові (дуплекс), гладкі і рельєфні, недавно з'явилися тришарові шпалери з паперу. Під фарбування використовують двошарові паперові шпалери з тисненням, або грубоволокнисті паперові шпалери, що представляють собою сильно спресовані деревна тирса між двома шарами паперу. До плюсів можна віднести низьку ціну і простоту звернення при обклеюванні, а до мінусів - відносну недовговічність і неміцність. Клеяться практично в будь-яких приміщеннях з низькою забрудненістю і вологістю, кращі зразки тримаються до десяти років. 

Практичні і довговічні, естетичні і міцні бамбукові шпалери, що складаються з нетканого полотна текстильних і целюлозних волокон. Вони володіють відмінними звукоізоляційними і теплоізоляційними якостями, але, разом з тим, швидко вбирають пил, запахи, бояться вологи і механічних контактів і пошкоджень. Спеціальний клей наносять тільки на стіну, що значно спрощує процес обклеювання флізеліновимі шпалерами. Такі вони можуть піддаватися багаторазової забарвленні водоемульсійною, акрилової і латексної фарбою. Демонтаж цього виду легкий і простий, а флізелінова основа не потребує ліквідації, на неї можна клеїти інші шпалери. 

Рекомендую підшукати обої тут: обои германия.
Чудові якісні обої за доступною ціною, зокрема німецького виробництва.

Найстійкіші, що не бояться вологого прибирання і прямих сонячних променів, це вінілові шпалери. Їх основа - папір, на яку наносять вінілову масу, від перетворення якої залежать різновиди - спінені, плоскі, щільні і шелкографические шпалери. Усіх їх об'єднує підвищена стійкість до вологому середовищі, механічних впливів, ультрафіолету, прибирання з використанням миючих абразивних засобів і різких перепадів температур. За зовнішнім виглядом можуть імітувати будь-які цікаві фактури і покриття, деревину, фактурну штукатурку, камінь, шкіру, мармур, шовк і так далі. Це дорогий вид шпалер. 

Переймаючись питанням, як вибрати шпалери, не можна не згадати про текстильних видах, що складаються з щільного шару паперу, на яку наноситься тканий матеріал, або склеєні між собою нитки, віскозні, бавовняні, лляні, шовкові, нейлонові, велюрові і тому подібні, іноді основу замінюють на акрилову або флизелиновій для більшої шумоізоляції, теплоізоляції і світлостійкості стін. Елітне ексклюзивне покриття, що є родзинкою інтер'єру, на дотик і зовнішній вигляд, це суцільна тканинна поверхню, оксамит, велюр, шовк, льон або бавовна, залежно від складу. Як і будь-яка тканина, вони бояться вологи, швидко вбирають запахи, вимагають підвищеної чистоти і свіжості приміщень. Трудомісткість виготовлення текстильних шпалер безпосередньо відбивається у високій ціні цього облицювального матеріалу. 

Різновидом міцною і довговічною внутрішньої обробки приміщень, є скловолокнисті шпалери, нитки яких виготовляють з кварцового піску, вапна, соди й доломіту, а потім тчуть. Це лідер серед всіх шпалер по вогнестійкості, пилевідштовхуючим властивостям, стійкості до регулярного прибирання з хімічними засобами, також вони не викликають алергічних реакцій, не накопичують електростатичний заряд, не виділяють шкідливих і токсичних речовин, застосовуються на будь-яких поверхнях, бетонних, цегляних, гіпсокартонних, дерев'яних , металевих і так далі. Часто використовуються з метою приховування всіх поверхневих дефектів, широко поширені в обробці громадських приміщень. Ще в даний час все більшу популярність здобувають, так звані, рідкі шпалери, які продаються у вигляді емульсії або порошку, що розводиться водою, містять целюлозу, бавовну, текстильні волокна. Наносять на стіни за допомогою валика, або краскопультом, не мають кордонів, приховують дрібні дефекти поверхні, колеруются спеціальними фарбами, мають обширний колірної і фактурний діапазон.

Просмотров: 1393 | Добавил: 329 | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz