Четверг, 25.04.2024, 13:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Июль » 17 » Як правильно купувати нерухомість та чи потрібен юрист при покупці
22:31
Як правильно купувати нерухомість та чи потрібен юрист при покупці

Як правильно купувати нерухомість 
Якщо ви не знаєте, як правильно купувати нерухомість, краще ознайомитися з цим питанням всебічно. Адже на сучасному ринку існує безліч нечистих на руку ріелтерів та інших «підводних каменів», про які може розбитися ваш кораблик «Мрія про власне житло». Так як же все-таки правильно купувати нерухомість? Насамперед, приготуйтеся до ретельного вивчення всіх документів і самого об'єкта нерухомості, і поки для вас все не стане гранично ясно, ставити свій підпис під правом власності не варто. 
Як купити нерухомість, перевіряємо всі папери 

Якщо вас обманули аферисти, або ви хочете запобігти цьому, зверніться до юриста.
Рекомендую сюди: услуги юриста по недвижимости
Вам допоможуть розібратись у всіх нюансах та недадуть вас обманути.

Отже, вивчаємо всі наявні у продавця документи і збираємо всі дані щодо господаря оселі і самого будинку або квартири. Варто перевірити домову книгу, якщо мова йде про приватний будинок - всі колишні мешканці повинні бути виписані. У свою чергу, потрібно знати, чи немає у господаря родичів, які після укладання угоди стануть претендувати на свою частину власності. Особливу увагу потрібно звернути на неповнолітніх дітей, осіб, які в даний момент перебувають в ув'язненні, а також колишнього подружжя. Не виключено, що про деякі категоріях претендентів достовірну інформацію вам зможе надати тільки приватний детектив. І пам'ятайте, починати оформлення документів можна буде тільки після отримання згоди у всіх потенційних власників. 
Що стосується самого господаря квартири або будинку, інформацію про нього вам зможуть дати найближчі сусіди. І тут допомога всюдисущих бабусь на лавочках стане для вас просто неоціненною знахідкою. 
 Як правильно купувати нерухомість, продовжуємо перевірку 
Якщо мова йде про придбання житлової нерухомості, потрібно перевірити, чи співпадає з затвердженим планом фактичне розташування кімнат. Пам'ятайте, якщо господар зробив самовільне перепланування, це буде загрожувати вам сплатою штрафу. Ще зверніть увагу на кількість електроприладів в приміщенні і стан проводки, а також ознайомтеся з станом усіх основних комунікацій. 
Якщо ви не знаєте, як купити комерційну нерухомість і завершити операцію вигідно, вам варто звернутися до професійних юридичним консультантам. Адже в цьому випадку належить дізнатися, хто точно є власником об'єкта, чи має право бути проданим обраний вами офіс або земельну ділянку. Ці об'єкти можуть перебувати в іпотеці або заставу, і дізнатися про такі факти після придбання, погодьтеся, буде неприємно. Щоб купити нерухомість без витрачання зайвих грошей, як правило, звертаються за допомогою до досвідчених юристів. Під чуйним керівництвом професіонала угода купівлі-продажу пройде швидко і без проблем, а щоб дізнатися, у скільки обійдеться оплата його послуг, варто зіставити обсяг покладеної на фахівця роботи і ціну самого нерухомого об'єкта. 
Як оформити купівлю-продаж нерухомості? 
Як вже було сказано раніше, щоб весь процес пройшов без сучка і без задирки, краще ще на самому початковому етапі звернутися за підтримкою в юридичну консультацію. Як правило, щоб допомогти купити нерухомість за кордоном або в нашій країні, багато організацій пропонують повний пакет послуг. Як оформити купівлю продаж нерухомості зокрема, у вартість послуг юридичного консультанта входитимуть: вивчення документів, що стосуються об'єкта нерухомості, визначення законного власника і його прав, розробка і проведення угоди купівлі-продажу, оформлення паперів, що дають вам право власності. 
Пам'ятайте, щоб купити нерухомість без витрачання зайвих грошей, якомога менше економте на консультаційних послугах професіоналів. Навіть якщо ви відчуваєте певні фінансові труднощі, можна запросити фахівця для курирування лише декількох етапів угоди з купівлі-продажу нерухомості.

Просмотров: 1256 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz