Вторник, 23.04.2024, 13:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июнь » 10 » Як отримати кредит
18:19
Як отримати кредит

«Якби я знала, що мене чекає на шляху до іпотечного кредиту, я б стала займатися цим тільки, взявши відпустку, - недавно поскаржилася мені знайома. - Уявляєте, після двох місяців біганини за документами, мені в останній момент заявили, що кредит видати не можуть. Тут я не витримала і почала кричати не своїм голосом, що влаштую їм такий скандал, який вони собі і уявити не можуть. І, знаєш, подіяло: вирішили не зв'язуватися з «психопаткою», все-таки оформили кредит ».

Зізнатися, моєї фантазії виявилося недостатньо, щоб уявити співрозмовницю - даму надзвичайно важливу і ступеневу - в ролі розлюченого фурії. Це ж треба, до чого можна довести людину! Не будемо тикати пальцем, але мова йшла про банк, який вважається одним з лідерів вітчизняного іпотечного ринку.

Наслухавшись таких оповідань, потенційні позичальники починають уявляти собі всілякі пригоди і запасаються заспокійливими краплями. Однак банківські працівники дружним хором запевняють, що такі випадки рідкість. Але, вступаючи на шлях іпотеки, треба чітко уявляти собі всі його віхи.

Дізнатись більше про отримання кредите ви можете отримати тут: получение кредита.

Традиційно процедура оформлення іпотечного кредиту починається з консультації зі співробітником банку (або кредитним брокером, якщо ви вирішили скористатися їх послугами).

Багато банків пропонують оформити попередню заявку через інтернет. Ніяких документів при цьому не потрібно - тільки відомості про себе та свій фінансовий стан. На розгляд йде, як правило, не більше декількох днів. Провідні гравці ринку скоротили цей термін до кількох годин.

Тут треба мати на увазі одне «але». Попереднє рішення на те і називається попередніми, щоб не ставитися до нього надто серйозно. Воно послужить вам лише відповіддю на ключове питання до банку: можете ви розраховувати на кредит чи ні? Хоча деякі банки відразу позначають в попередньому рішенні параметри кредиту, на які може розраховувати заявник - суму, ставку і термін.

І все ж точні цифри назвуть лише після рішення про надання вам кредиту. Немає гарантії, що в ході розгляду ваших документів банк не поверне назад, виявивши щось сумнівне в наданої інформації.

Просмотров: 672 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz